2015
Geweldig 8,5
op basis van 2584 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 2584 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Ligging 8,2
  • Kamercomfort 8,7
  • Personeel 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,8
Sorteer op

Albert van Nederland
(Echt)paren
Deluxe met uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2011
Geweldig hotel met excellente service
Service
Bij binnenkomst krijg je direct een kaart van de stad met tips. Op verzoek worden kaartjes en alternatief vervoer naar Halong bay geregeld. Staf is erg vriendelijk en servicegericht. Hotel is nieuw, schoon en leuk ingericht. Ontbijt uitstekend. Kamers aan de kleine kant.
Beoordeeld 23 oktober 2011
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Svein van Noorwegen
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 6 nachten in december 2015
Vert good
Staff
Perfect
Beoordeeld 11 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Onggo van Indonesië
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2012
Fantastic Hotel
Very nice and comfortable hotel, great service with great staff
Wonderful!
Beoordeeld 03 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

shamliah van Maleisië
Groepen
Familiesuite
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2015
We were moved to DRAGON PEARL HOTEL
A walking distant to old quarter side and abt 15mins walk to the the lake n little paris.
Staff was very accomodating and help to recommend us places to eat with value for money :)) cheers Ling their front reception for making it a wonderful stay ;) i wld definitely be back there
Beoordeeld 17 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Andre van België
Zakelijke reizigers
Deluxe met uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
the hotel was closed for reparation.
Ok very friendly staff. Their organisation was adaquate staff aranged a taxi and send us to sister hotel
Beoordeeld 06 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Stephen van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
nice place to stay
breakfast, nice rooms, staff
The hotel's location was a bit away from the lake but plenty close enough to walk everywhere. The rooms was clean and comfortable and the staff was very pleasant. Breakfast was well done with a good selection of things. This was a very good value.
Beoordeeld 07 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Stephen van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2015
nice place to stay
breakfast, nice rooms, staff
The hotel's location was a bit away from the lake but plenty close enough to walk everywhere. The rooms was clean and comfortable and the staff was very pleasant. Breakfast was well done with a good selection of things. This was a very good value.
Beoordeeld 07 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chua van Maleisië
Zakelijke reizigers
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2015
location ok
helpful and friend staffs, good location
the stay is ok, but I end up staying with Dragon Pearl Hotel because of the hotel I book was under renovation - Was quite upset as I hv made arrangement for my meetings at the hotel I booked, end up have to call all n changed the locations ( 6 appointments )
Beoordeeld 30 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

MUNKONG van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2015
Service quality
Staff service / breakfast/location
Beoordeeld 23 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Thanh van Australië
Zakelijke reizigers
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in maart 2015
Ok
ok
ok
Beoordeeld 18 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: