arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

2015
Excellent 8,5
op basis van 2581 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Excellent



uit 2581 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,7
  • Ligging 8,2
  • Kamercomfort 8,7
  • Personeel 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,8
Geverifieerde beoordelingen

9,7 Carolus M.
Nederland
13 september 2013
Suuuuper mooi hotel
Ligging, prijs en luxe
Dit hotel is het mooiste hotel waar wij hebben geslapen tijdens onze drie weken Vietnam!

9,7 Jeroen R.
Nederland
08 september 2013
Superverblijf gehad!
Erg bekwame en hulpvaardige medewerkers, schone/mooie kamer, super ontbijt!
Met een groep van 4 in een kamer verbleven. Kamer was redelijk ruim, erg netjes. Medewerkers hebben geholpen met bezienswaardigheden, trein en buskaartjes. Halve dag bijboeken vanwege vroege aankomst was ook geen probleem. Ook Halong bay tour via hotel geboekt, was prima in orde! Uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding.

7,7 Anne Z.
Nederland
04 september 2013
Schoon, comfortabel maar geen prettige ligging
Schone kamers, van alle gemakken voorzien en prima ontbijt en service
Ligging is niet perfect. Het ligt vlak langs een spoorlijn waar je aan de achterkant last van hebt, snachts gaat er een aantal keer een luidruchtig toeterende trein langs.

8 Joost K.
Nederland
26 augustus 2013
Prettig, klein hotel
Ontbijt, service, ligging
Prima hotel, nette en schone kamer met fijne stortdouche. Goede service op het gebied van excusies naar sapa of halong.

10 Vincent B.
Nederland
29 juli 2013
Zeer goed hotel
Vriendelijk, beleefd en buitengewoon behulpzaam personeel, goede locatie, uitstekende tour naar Halong Bay
Ik heb een buitengewoon goed verblijf in dit hotel gehad, het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam in alles. Bij aankomst een drankje gekregen en de receptioniste heeft me een kaart gegeven en daarop alle highlights, bezienswaardigen, straten om te shoppen en goede restaurants aangegeven. De kamer was uitstekend, goede douche en het uitzicht op de stad is erg leuk. Het kan wel wat rumoerig zijn buiten, maar dat is in mijn ogen ook de charme van Hanoi, ik heb er in ieder geval geen seconde last van gehad. Ontbijt was goed, niet zeer uitgebreid maar ik hou het meestal bij brood en dat was prima in orde en ook nog aardige keuze uit warm ontbijt. Daarnaast hebben ze een restaurant in huis, dat zeker een bezoekje waard is. TIP: Via het hotel heb ik een tour (A-class Cruises) geboekt wat perfect was geregeld, transfer naar Halong Bay en terug naar het hotel (het hotelpersoneel was zo vriendelijk om mijn backpack veilig te bewaren zodat ik licht kon reizen). De cruise was zeer goed georganiseerd, schone kamers, goed eten en alles inclusief m.u.v. de drankjes, maar die waren niet duur op het schip, dus zeker een aanrader om via het hotel te boeken! Na terugkomst uit Halong Bay, had ik een upgrade gekregen naar de 'King's Suite', met een geweldig uitzicht over Hanoi een erg vriendelijk en zeer gewaardeerd gebaar. Over het algemeen heb ik een bijzonder goed verblijf in het Rising Dragon Palace Hotel gehad, ik kan eigenlijk niets opnoemen dat me tegenviel. Ik kan het jullie allen aanraden, ik betwijfel zeer of je voor deze prijs een beter hotel kan vinden in Hanoi!

9,7 Charlotte V.
Nederland
16 juli 2013
Heerlijk bijkomen
Ligging , behulpzaam, mooie kamers
Heel fijn, rustig hotel. Schoon en aardig personeel. Goede prijs- kwaliteit, voor vietnamese begrippen best duur maar het is het meer dan waard na dag lopen in de drikte van vietnam.

9,3 Ky H.
België
11 mei 2013
Zeer goede prijs/kwaliteit
Mooie deluxe kamer met uitzicht op de stad. In het midden van de oude stad. Uiterst vriendelijk personeel.
Zeer mooi hotel in het midden van de stad en gerund door uiterst lieve, vriendelijke en behulpzaam personeel. Wil je niet gewekt worden om 6 h in de ochtend boek dan vooral geen kamer met uitzicht op straat of neem oordopjes mee. Een andere optie is om een kamer te boeken zonder ramen. Voor een driesterren hotel is dit ver boven het gemiddelde. Wij komen hier echter niet meer terug en dat enkel omdat we van ramen houden en lichte slapers zijn die niet elke ochtend om 6 h gewekt willen worden door het actieve straatleven. Jammer, met dubbele ramen zou dit een van het voorbeeld driesterrenhotel zijn.

7,3 Ky H.
België
11 mei 2013
prijs/kwaliteit redelijk ok
Middenin het oude centrum

9,7 juliette T.
Nederland
25 april 2013
Goed prijs/kwaliteit verhouding
Superbehulpzame personeel, heerlijkontbijt, je voelde je echt n gast.
Heel fijn hotel, goede locatie. Personeel spraken goed Engels en zijn erg behulpzaam.

8,7 Ad H.
Nederland
15 april 2013
Erg fijn hotel en een ideale ligging.
De ligging, zeer vriendelijk en attent personeel en mooie kamer met fijn bed.
We waren hier van 30 t/m 2 april en hierna hadden we eerst een twee daagse trip naar Halong Bay en daarna meteen twee dagen naar Sapa. We konden de koffers netjes achterlaten (met de rugzak verder)en twee maal bij onze terugkomst werd ons gratis aangeboden te douchen en verkleden. Tegen betaling van slechts US$ 7,- konden we ontbijten voordat we naar het vliegveld werden gebracht. Zeer attent vonden we dit!