Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1733 beoordelingen
  • Hygiëne 8,2
  • Faciliteiten 7,8
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 8,3
  • Service 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

yoon van Zuid-Korea
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef één nacht in juni 2015
Nice hotel
Good bed. Helpful staff. Price worth.
I want to recommend this hotel. Location and hotel staffs are very kind and helpful. Room is big enough for 2. Could see city view from 8th floor room. Better than the price.
Beoordeeld 21 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

mako van Japan
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
Staffs are very well educated.
Staffs are well educated and are very friendly, location is very good for both business and sightseeing.
Beoordeeld 18 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nicole van Duitsland
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in december 2014
friendly stuff, helpful after delay flight w probl
Food, stuff, size of Room
Quiet messy and short (due Problems with flights of Vietnamese Airlines) that's why not to enjoy and spending time there and around. Team helpful and tried to make the best out of it for us!! Hi Guys and all the best
Beoordeeld 15 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wu van Singapore
Groep
Familie Deluxe met Uitzicht op Stad (4 Volwassenen)
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Nice place and friendly staff.
Great service, friendly and helpful staff. Make us feel welcome and good recommendation of places to visit.
Overall stay is pleasant and nice, helpful staff. Great service provided from the staff. The room which we stayed in is clean and tidy, however the air conditioning unit can be improved as it took quite some time to cool the room.
Beoordeeld 07 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

david van Nieuw-Zeeland
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef één nacht in juni 2015
Best little hotel in Hanoi
staff, position, food
Excellent, nothing was too much trouble for the staff. Jo was very helpful, good sense of humour as they all had. Mr Hien was always smiling and very helpful.
Beoordeeld 06 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

david van Nieuw-Zeeland
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef 2 nachten in mei 2015
Top 3 star Hotel
Staff excellent, Joe very good and helpful, he had great sense of humour. Mr Hien excellent also as was all the staff, the girls were magnificent. Great location. Nothing too much trouble for anyone
A very good report of this hotel, it was lovely to stay, bwill return at a heartbeat.
Beoordeeld 06 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

nick van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef 3 nachten in mei 2015
Thaison Palace- A win on points
Staff, location
First room not very nice. Musty. The staff, Page, Joe, Khristine and Sophie were very helpful and sorted this out for us. Good location for Old quarter walking tour. Staff helpful with maps, sightseeing tips and organizing taxi runs when required at reasonable cost, Would use again but not a room on the second floor. Easy access to lake and water puppet show.
Beoordeeld 06 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Adnan van Koeweit
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in juni 2015
decent hotel with friendly staff
location, value for money and friendliness of staff
Good
Beoordeeld 04 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Emma van Zuid-Afrika
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef één nacht in mei 2015
we love the staff. They're very helpfull!
friendly happy staff and clean rooms.
We really enjoyed ourselves
Beoordeeld 30 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kai van Singapore
Groep
Superior
Ik verbleef één nacht in mei 2015
-
Thaison Palace Hotel
Beoordeeld 28 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: