Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1733 beoordelingen
  • Hygiëne 8,2
  • Faciliteiten 7,8
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 8,3
  • Service 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Nuttasit van Thailand
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in juni 2016
the best of hotel
ocation was good vary close to Hoan Kiem easy to go everywhere, staffs were friendly and english very good ,room very clean if i go to hanoi again i will booking this hotel
Beoordeeld 14 juni 2016
Een reiziger vond deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nuttasit van Thailand
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef één nacht in juni 2016
nice hotel in hanoi viet nam
thai son palace hotel is great the room very clean staff funny , i hight recommed for this hotel
Beoordeeld 11 juni 2016
Een reiziger vond deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tarida van Thailand
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in juni 2016
good and cheap
good area good room
Beoordeeld 09 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nicholas van Denemarken
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Good value for money
We had a very nice stay here. Good value for money!
Beoordeeld 06 juni 2016
Een reiziger vond deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Binh van Vietnam
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Driepersoons
Ik verbleef 4 nachten in mei 2016
Good
Location is the most value
Beoordeeld 04 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ONG van Maleisië
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in december 2015
Decent one night stay
The hotel was brightly lit and decorated for Christmas, looking warm in the cold December night. It faced the street and wasn't too hard to find. The lobby was small but the room was decent in size. The room was quite clean and comfortable. Night staff was very helpful.
Beoordeeld 04 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

viet van Vietnam
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Facilities
Should have breakfast in house
Beoordeeld 02 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YOUNGJO van Japan
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in mei 2016
I enjoyed staying there.
I stayed there only one night. So I can't judge everything about the hotel. But I think it is really reasonable price and the people are so kind to me. Location is good. It is very near the Hoan Kiem Lake and takes 5 minutes on foot. When I tried to find good place to eat, the clerk recommended one. It is a vietnamese buffet which I can enjoy vietnamese food as much as I can. I was satisfied the choice. Than you to all.
Beoordeeld 30 mei 2016
Een reiziger vond deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

damien van Canada
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Good
Will come back for sure
Beoordeeld 26 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Christian van Australië
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef 5 nachten in mei 2016
Clean and covenient but...
The hotel is very conveniently located to Hoan Kiem and great restaurants (Halos, Little India, etc.). Rooms look great and staffs are friendly. However there were several issues during my stay: (a) Agoda booking problem, (b) small roaches in the room, (c) power shutting off early in the morning.
Beoordeeld 26 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: