Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1733 beoordelingen
  • Hygiëne 8,2
  • Faciliteiten 7,8
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

joycelyn van Singapore
Groepen
Familie Deluxe met Uitzicht op Stad (4 Volwassenen)
Ik verbleef één nacht in april 2016
The toilet always smell.
Everything was fine else that the toilet seems to smell rather bad. No amount of flushing helps.
Beoordeeld 20 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

MUHAMMAD van Australië
Gezinnen met oudere kinderen
Superior
Ik verbleef één nacht in april 2016
Nice hotel
Although a bit small it a good place to stay and also near sapa express bus station
Beoordeeld 11 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YONG van Australië
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Short stay
Good location, reasonable price
We booked a standard room and got an upgrade to the top floor room, which was very large and had windows (some of the standard rooms have no windows and much smaller in size). This hotel is located close to Hoan Kiem lake and the Old Quarter. Staff are helpful. The price of the hotel is very reasonable. There is no breakfast in this hotel, but plenty of good food options close-by. For what you pay, it is a good option for a budget traveller or someone just having a short stay in Hanoi.
Beoordeeld 30 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Gary van Verenigde Staten
Gezinnen met jonge kinderen
Familie Suite Uitzicht op stad voor 4 Volwassenen
Ik verbleef één nacht in maart 2016
OK, but not Fantastic
First of all, I have to say the staff were completely fantastic. They were as helpful as could be. Pros: Decent accommodations for the money. Fantastic staff. Good value and tasty breakfast. Cons: Dingy and dim bathroom. Bathroom toilet right up against tub of shower. Small capacity dining area. 9 floors, but elevator only goes to floor 8. (No problem if your room is not on 9th floor) I probably will to stay ther again, but it is not because of the staff. If you like quaint, inexpensive, and in the old quarter neighborhood, this place may suit your needs. If you want metropolitan/upscale, this is not it.
Beoordeeld 28 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jeroen van Nederland
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
Good value for money
Friendly staff & location
Hotel offers good value for the discounted price off appr 30 USD, however pictures on booking sites are overpromising. Rooms are clean, but small and not sure what they mean with executive lounge. The entrance ?
Beoordeeld 18 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lim van Maleisië
Groepen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in november 2015
Very friendly staff
Love staying in this hotel , the location is good , the room is clean and the breakfast is awesome . Nothing to complaint
Beoordeeld 14 maart 2016
Een reiziger vond deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Joerg van Duitsland
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef 4 nachten in februari 2016
nice stay
near the center, nice room, friendly and helpful staff with good english knowledge!
Beoordeeld 07 maart 2016
Een reiziger vond deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Robert van Australië
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Great location, great staff.
Great value for money. Located in the heart of Hanoi. Staff were very helpful and attentive.
Beoordeeld 05 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Robert van Canada
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in januari 2016
Great Location, helpful staff.
Location was great, 5-10 minutes walk from city centre. Room was small but adequate. Breakfast was functional, enough to start your day and staff was very accommodating for special request. Friendly and helpful staff. Would consider staying there again in the future.
Beoordeeld 03 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

LO van Maleisië
Zakelijke reizigers
Superior
Ik verbleef 3 nachten in februari 2016
Stay on Feb 23rd till 26th
Staff are warm and speaks good English. Location is great and convenient
Beoordeeld 29 februari 2016
Een reiziger vond deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: