arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

Excellent 8,3
op basis van 2299 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Excellent



uit 2299 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,7
  • Faciliteiten 7,1
  • Ligging 8,9
  • Kamercomfort 8,6
  • Personeel 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 7,2
Geverifieerde beoordelingen

Jan M.
Nederland
22 december 2010
Prima hotel
Schoon en super service
geen
voor de zo veelste keer weer in het sanouve hotel verbleven. slechts een korte nacht gemaakt. hotel was weer in spic en span conditie. inchecken was snel geregeld. volgende morgen weer vroeg vertrokken. op speciaal verzoek werd er om 5:30 in de morgen een ontbijtje voor me geregeld, een dubbele boterham jam en verse koffie. personeel is altijd erg behulpzaam.

johannes M.
Nederland
17 augustus 2010
goede prijs kwaliteid verhouding
zeer behulpzaam personeel
ontbijt iets meer keuze voor de westerling
Goede prijs kwaliteit verhouding. wasserij zeer goed alles schoon en netjes gestreken en op hangers afgeleverd. personeel is erg geïnteresseerd in het welzijn van de hotelgast. security is zeer behulpzaam met het bestellen van een taxi en bij het vinden van interessant locaties in de stad Engels kan wat beter.

Maarten D.
Nederland
14 juli 2010
Ho chi minh
Ligging, vriendelijk en behulpzaam personeel
aan drukke weg
Wij verbleven hier in de eerste week van juli. Het hotel is niet bijzonder maar gewoon goed voor een 3* hotel. Kamers zijn groot en schoon en er is gratis gebruik van internet. Verder ligt dit hotel midden in het toeristische gebied, zodat alles te voet bereikbaar is. We hebben in het hotel ook een excursie naar de cu chi tunnels geboekt en dit was naar volle tevredenheid. Als u dit ook wil doen raad ik u aan om met de saigon river express te gaan. Wij hadden een privetoer terwijl wij daar niet eens om gevraagd hadden. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen:)

Willem R.
Nederland
20 juni 2010
Sanouva Hotel
Ideale ligging. Vriendelijk personeel. Mooie kamer met badkamer
-
Prima hotel zeker voor dit geld. Wij vinden het hotel een echte aanrader en zouden er zonder aarzelen weer heen gaan

bas S.
Nederland
22 mei 2010
Sanouva Hotel 1ste bezoek
Zeer centrale ligging,modern, schoon,zeer behulpzame receptie
Ontbijtbuffet in kleine ruimte, soms tafeltjes te weinig
Sanouva |Hotel, centraal gelegen. Modern hotel, met goede prijskwaliteit verhouding. Recptiepersoneel zeer behulpzaam, wilde je graag helpen met taxi's, excursies, kaartjes, stadplattegrond en sprak zeer redelijk Engels. Kamer aan achterkant gelegen, moders schoon en zeer goede badkamer. Naast het hotel was een restaurant gelegen die begrafenisgasten ontvangt en hiervandaan vertrekken ook rouwstoeten, kompleet met New Oreans orkest, dit kan al om 05.30 beginnen.

bas S.
Nederland
22 mei 2010
2 de bezoek Sanouva hotel
ligging, prijs/kwaliteit verhouding, receptie
restaurant ernaast
Na ons eerste bezoek, werden wij ook nu niet teleurgesteld. Het hotel voldeed nog in alle opzichten aan onze verwachtingen. Behulpzame portiers die je echt je eigen koffer niet laten dragen, ander receptieperoneel, die even vriendelijk en behulpzaam bleek te zijn. De kamer, nu op de 9de verdieping bleek anders ingedeeld, maar even schoon en comfortabel. Alleen het ontbijtbufet, blijft behelpen, maar als je vroeg bent is een tafeltje geen probleem. Alles is aanwezig, maar zou iets uitgebreider kunnen. Ligging is niet veranderd, wat betekend dat alles nog steeds op loopafstand is. Voor restaurants rechts af de deur uit en 4 straat aan je linker hand, prima eten in diverse resaurants waar veel Vietnamezen ook zitten, tot laat.

Stijn V.
België
19 mei 2010
Very nice hotel
centrally located very clean
close to none, smallish room
In the same area you can find other hotels, who offer bigger rooms for the same price.

Maria V.
Nederland
26 april 2010
prima hotel
ligging
geen
Prima hotel met zeer goede prijs- kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader. Mooie kamers, goede ligging en een redelijk ontbijt. Tip: je kunt excursies (bijvoorbeeld naar de chi chi tunnels) het beste niet via het hotel regelen, maar via de 'reisbureaus' in de stad zelf, gezien het grote verschil ik prijs. Vriendelijk personeel.

andrew W.
Verenigd Koninkrijk
17 april 2010
sanouva deluxe room
Nice clean hotel.
the breakfast
This hotel is pretty good. Fairly new rooms comfortable beds and pleasant bathroom. TV was a good size. Not a bad area as it is not noisy in the room and walkable to most interesting places in the area. The rooms are not huge but non of the rooms I stayed in in Vietnam were big, in fact others were tiny in comparison.

Jan M.
Nederland
31 maart 2010
Prima hotel
locatie, proper
geen
prima hotel nabij de Ben Thanh market gelegen en op loop afstand van het centrum van Ho CHi Minh CIty. Hotel is erg netjes en modern. kamers zien er werkelijk keurig uit. wifi werkt goed. ontbijt is ok, een buffet, is beter dan voorheen toen je een mager bordje ontbijt kreeg. Verder is het personeeel uiterst behulpzaam. Volgende keer verblijf ik hier weer!