Geweldig 8,6
op basis van 78 beoordelingen
Geweldig 8,4
op basis van 1988 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 78 beoordelingen
  • Hygiëne 8,4
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 9,4
  • Kamercomfort 8,5
  • Personeel 8,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

Stuart van Nieuw-Zeeland
Gezin met oudere kinderen
Kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 9 nachten in januari 2015
Nice Place
Quiet Central Breakfast
The Old Town Maestro was a perfect choice as a hotel in Tallinn town centre. It was nice and quiet and central to everything. It was easy to get to places in a few minutes walk. There was a really nice breakfast each morning and we left staying there as satisfied customers.
Beoordeeld 28 januari 2015

Anonymous van België
(Echt)paar
Good
centrale ligging, rustige kamer aan de achetrkant
Beoordeeld 07 augustus 2014

Willy van België
(Echt)paar
Good
de ligging
het ontbijt was beneden peil gebrek aan boter, geen brood, bijna geen fruit, buffet stond er uren in een warme plaats, zonder enige voorziening om iets koel te houden
Beoordeeld 22 juli 2014

Charanjit van Australië
(Echt)paar
Kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
Fantastic location close to sights
location, restaurants very close and easy to the airport and the ports.
Great hotel, massive rooms, centrally located in Tallinn close to all the sights and restaurants. A must when in Tallinn worth the price.
Beoordeeld 29 juni 2014

Richard van Zweden
Zakelijke reiziger
Suite met Sauna
Ik verbleef één nacht in juni 2014
Ok but strange design
location. staff,
Beoordeeld 10 juni 2014

Johannes van Nederland
Individuele reiziger
Goed hotel, sfeervol, goede locatie
Locatie, grote kamers, prijs kwaliteitverhouding.
Ontbijt. Als je wat later kwam (08.30 of later) was al veel op en werd er niets bijgevuld.
Beoordeeld 08 juli 2014

Elena van Rusland
(Echt)paar
Exceptional
Great location
Beoordeeld 09 maart 2016

Sau van Singapore
(Echt)paar
Kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in mei 2014
enjoyable stay with big room
Hotel room is big and clean. Very close to major attraction and restaurants.
We enjoyed our stay very much. There are a lot of good food near by, and close to a shopping mall. Major attractions are just around the corner.Room is big and clean.
Beoordeeld 02 juni 2014

KIN van Hong Kong
(Echt)paar
Kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in mei 2014
Historical & Eventful.
Position, Spacious rooms, Affordable.
Beoordeeld 29 mei 2014

Anonymous van Hong Kong
Groep
Pleasant Stay
We like the location of the hotel and it's located in the central of old town. You can easily access to the hotel from the port by taxi. The room size is big. Good wifi.
Nothing
Beoordeeld 01 maart 2016

Ilmar van Estland
(Echt)paar
Very good
Nice and cozy small hotel.
Beoordeeld 01 maart 2016

alvy van Verenigde Staten
(Echt)paar
Kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in mei 2014
Very nice hotel
Location is excellent, large room, good breakfast
This hotel is an excellent location for both old and new town. The staff is excellent, large room with nice bathroom which looks new. Breakfast is excellent, Cab fares are reasonable.
Beoordeeld 28 mei 2014

Xu van Hong Kong
Individuele reiziger
Kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in april 2014
Quite pleasant but room condition is so so
location, staff performance
the room is quite a let down. the hotel is refitted recently but room's aged. Otherwise the location is good, staff friendly and it's a pleasant place to stay for 1 night
Beoordeeld 02 mei 2014

David van Estland
(Echt)paar
Hotel in the lively heart...
Bath, staff is english speaker friendly.
Room was cold, we got twin beds isntead of double bed.
Beoordeeld 23 februari 2016

Tamer van Brazilië
Groep
Exceptional
The hotel is perfect!!
Beoordeeld 20 februari 2016

Ales van Tsjechië
Zakelijke reiziger
Eenpersoonskamer
Ik verbleef één nacht in februari 2014
This is a very good hotel in the city-centre
Perfect location, large rooms, nice equipment
I was surprised how large rooms are, how comfortable the hotel is and how close to the city-centre it is. Staff is always very friendly and nice, breakfast is quite good, simply perfect choice. I will defintely come back again.
Beoordeeld 26 februari 2014

Gerd van Zweden
(Echt)paar
Kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in december 2013
.
.
Beoordeeld 11 december 2013

Anonymous van Estland
(Echt)paar
Passable
The location
The pillow was uncomfortable.
Beoordeeld 19 februari 2016

Alexander van Oostenrijk
Individuele reiziger
Good location with an optimal...
Very central location
Small elevator, which stops in between the floor making you to still carry your bag one stair fly
Beoordeeld 18 februari 2016

jit van Singapore
Individuele reiziger
Kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in september 2013
centrally located in the Old town area
Big & Clean room, 15-20 mins walk from the port
The lady reception was able to check in my stay fast and guided me on the nearby attraction in the old town area. Everything went well except the late night music from the pub downstairs affects my sleep in the room.
Beoordeeld 25 oktober 2013


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: