Geweldig 8,6
op basis van 78 beoordelingen
Geweldig 8,4
op basis van 1988 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 78 beoordelingen
  • Hygiëne 8,4
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 9,4
  • Kamercomfort 8,5
  • Personeel 8,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

Stuart van Nieuw-Zeeland
Gezinnen met oudere kinderen
Kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 9 nachten in januari 2015
Nice Place
Quiet Central Breakfast
The Old Town Maestro was a perfect choice as a hotel in Tallinn town centre. It was nice and quiet and central to everything. It was easy to get to places in a few minutes walk. There was a really nice breakfast each morning and we left staying there as satisfied customers.
Beoordeeld 28 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Anonymous van België
(Echt)paren
Good
centrale ligging, rustige kamer aan de achetrkant
Beoordeeld 07 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Willy van België
(Echt)paren
Good
de ligging
het ontbijt was beneden peil gebrek aan boter, geen brood, bijna geen fruit, buffet stond er uren in een warme plaats, zonder enige voorziening om iets koel te houden
Beoordeeld 22 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Charanjit van Australië
(Echt)paren
Kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
Fantastic location close to sights
location, restaurants very close and easy to the airport and the ports.
Great hotel, massive rooms, centrally located in Tallinn close to all the sights and restaurants. A must when in Tallinn worth the price.
Beoordeeld 29 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Richard van Zweden
Zakelijke reizigers
Suite met Sauna
Ik verbleef één nacht in juni 2014
Ok but strange design
location. staff,
Beoordeeld 10 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Johannes van Nederland
Individuele reizigers
Goed hotel, sfeervol, goede locatie
Locatie, grote kamers, prijs kwaliteitverhouding.
Ontbijt. Als je wat later kwam (08.30 of later) was al veel op en werd er niets bijgevuld.
Beoordeeld 08 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Elena van Rusland
(Echt)paren
Exceptional
Great location
Beoordeeld 09 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sau van Singapore
(Echt)paren
Kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in mei 2014
enjoyable stay with big room
Hotel room is big and clean. Very close to major attraction and restaurants.
We enjoyed our stay very much. There are a lot of good food near by, and close to a shopping mall. Major attractions are just around the corner.Room is big and clean.
Beoordeeld 02 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

KIN van Hong Kong
(Echt)paren
Kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in mei 2014
Historical & Eventful.
Position, Spacious rooms, Affordable.
Beoordeeld 29 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Anonymous van Hong Kong
Groepen
Pleasant Stay
We like the location of the hotel and it's located in the central of old town. You can easily access to the hotel from the port by taxi. The room size is big. Good wifi.
Nothing
Beoordeeld 01 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ilmar van Estland
(Echt)paren
Very good
Nice and cozy small hotel.
Beoordeeld 01 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

alvy van Verenigde Staten
(Echt)paren
Kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in mei 2014
Very nice hotel
Location is excellent, large room, good breakfast
This hotel is an excellent location for both old and new town. The staff is excellent, large room with nice bathroom which looks new. Breakfast is excellent, Cab fares are reasonable.
Beoordeeld 28 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Xu van Hong Kong
Individuele reizigers
Kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in april 2014
Quite pleasant but room condition is so so
location, staff performance
the room is quite a let down. the hotel is refitted recently but room's aged. Otherwise the location is good, staff friendly and it's a pleasant place to stay for 1 night
Beoordeeld 02 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

David van Estland
(Echt)paren
Hotel in the lively heart...
Bath, staff is english speaker friendly.
Room was cold, we got twin beds isntead of double bed.
Beoordeeld 23 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tamer van Brazilië
Groepen
Exceptional
The hotel is perfect!!
Beoordeeld 20 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ales van Tsjechië
Zakelijke reizigers
Eenpersoonskamer
Ik verbleef één nacht in februari 2014
This is a very good hotel in the city-centre
Perfect location, large rooms, nice equipment
I was surprised how large rooms are, how comfortable the hotel is and how close to the city-centre it is. Staff is always very friendly and nice, breakfast is quite good, simply perfect choice. I will defintely come back again.
Beoordeeld 26 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Gerd van Zweden
(Echt)paren
Kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in december 2013
.
.
Beoordeeld 11 december 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Anonymous van Estland
(Echt)paren
Passable
The location
The pillow was uncomfortable.
Beoordeeld 19 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Alexander van Oostenrijk
Individuele reizigers
Good location with an optimal...
Very central location
Small elevator, which stops in between the floor making you to still carry your bag one stair fly
Beoordeeld 18 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

jit van Singapore
Individuele reizigers
Kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in september 2013
centrally located in the Old town area
Big & Clean room, 15-20 mins walk from the port
The lady reception was able to check in my stay fast and guided me on the nearby attraction in the old town area. Everything went well except the late night music from the pub downstairs affects my sleep in the room.
Beoordeeld 25 oktober 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: