Geweldig 8,6
op basis van 25 beoordelingen
Geweldig 8,4
op basis van 1174 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 25 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 9,9
  • Kamercomfort 8,8
  • Personeel 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,4
  • Ontbijt/maaltijden 7,7
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Hironori van Japan
Individuele reiziger
Standaard
Ik verbleef één nacht in december 2010
スタッフが笑顔で対応してくれて感じが良い。
ロケーションが大変よい。部屋も清潔で落ち着いた雰囲気。
冬は階段室が少し寒い。
旧市庁舎広場のすぐ近くにありタリン旧市街の観光には大変便利。古い建物をモダンにアレンジしてあり落ち着いたホテル。冬は雪が積もってしまうので中庭のカフェが利用できないのが残念。
Beoordeeld 03 januari 2011

Anonymous van Nederland
(Echt)paar
Uitstekend hotel
Goede lokale, heerlijk bed, redelijk ruime kamer, ruime badkamer (leuk aangelegd), prima ontbijt, aardig en behulpzaam personeel.
Er stond een mooi ruim bad, maar er was geen mogelijkheid de douchekop op te hangen, om te kunnen douchen.
Beoordeeld 14 oktober 2014

Erik van België
(Echt)paar
Exceptional
Prima airco - personeel - bed - ontbijt. Pal in het stadscentrum
Nogal kleine kamer, maar dat was voor ons geen struikelpunt
Beoordeeld 09 augustus 2014

Inna van Rusland
(Echt)paar
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in maart 2012
Отличное расположение и уютные номера
Неплохой завтрак и отличное расположение
отель расположен очень удобно. завтраки неплохие. персонал по-русски не разговаривает. нас поселили в номере на первом этаже во дворике отеля, номер просторный, ванная комната тоже. в целом отелем остались довольны, хотя в следующий раз выберем подешевле, т.к. в старом городе все находится так близко, что можно селить и подальше от ратуши.
Beoordeeld 04 april 2012

andrey van Rusland
(Echt)paar
Ik verbleef 2 nachten in september 2010
выходные в таллине
находится в 10 м от ратуши , в центре всего
чуть скудноват выбор на завтрак, неудобно находить нужный какнал в тв
в целом все очень понравилось , м.б. чемодан нести на 3-й этаж влом ..., но лифта нет.Стараются говорить по русски, но смешно и медленно
Beoordeeld 28 september 2010

Ellen van België
(Echt)paar
Leuke kamer, verschrikkelijk ontbijt
leuke kamer, zeer ruime badkamer, ruim bed, zalig geslapen, zeer vriendelijk personeel, uitstekende ligging, stille & zeer goede airco
verschrikkelijk slecht ontbijt!! Ze hebben wel zowat alles, maar de kwaliteit van de ingrediënten is ronduit slecht. Jammer, want voor deze prijs mag je toch een zalig ontbijt verwachten....
Beoordeeld 28 juli 2014

Veli-matti van Finland
Gezin met jonge kinderen
Very good
Great location and friendly service.
Beoordeeld 24 april 2016

Kirill van Rusland
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in juni 2010
Очень милый отельчик
Великолепно расположен
Завтрак так себе
Находится в самом центре Старого города, месторасположение идеальное. Номера чистые , просторные, с достаточно стильным дизайном. Тапки и халаты , причем весьма хорошего качества, в номере присутствуют. Персонал говорит по русски и по английски. Есть бесплатная сауна. Также есть бесплатный Вай-Фай и сетевая розетка для интернета в номере. Напротив отеля , прямо дверь в дверь - отличный ресторан - пивоварня. В целом - рекомендую.
Beoordeeld 17 juni 2010

karin van Finland
Gezin met oudere kinderen
Economy tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in juli 2016
viihtyisä hotelli aivan torilla
Viihtyisät huoneet. Ilmastointi ei toiminut ja se oli pieni miinus... Käytiin illalla syömässä Pegasus ravintolassa, oli tosi hyvää ruokaa. Aivan hotellin lähellä on ravintola joka on nro 1 tripadvaisorissa (en muista nimeä)
Beoordeeld 05 augustus 2016

Petr van Rusland
(Echt)paar
Everything was ok, tnx all...
Perfect location, good enough breakfast.
Beoordeeld 16 april 2016

Pipavin van Thailand
Groep
You are my hero!
The staff is super nice. We had big luggages with us. Our room is on the 3rd floor without elevator and the staff was helping us to carry the bags to our room. When we leave, he also helped carry ...
Could be nicer to have shower box in the room instead of just shower curtain but the bathroom is spacious.
Beoordeeld 16 april 2016

Maria van Finland
Gezin met oudere kinderen
Tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Siisti, hyvä hotelli, mahtava sijainti
Aamupala olisi voinut olla monipuolisempi, esim. puuroa olisi suomalaisena kaivannut, mutta pikku juttu.
Beoordeeld 01 juni 2016

Maarit van Finland
(Echt)paar
Executive tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2015
Viihtyisä hotelli keskellä vanhaa kaupunkia
Hotelli sijaitsee loistavalla paikalla vanhassa kaupungissa. Pieni, charmikas hotelli, jossa persoonallinen ja viihtyisä sisustus. Ystävällinen henkilökunta ja herkullinen aamiainen.
Viihdyimme todella hyvin ja tulemme tähän hotelliin uudestaan. Suosittelen!
Beoordeeld 22 juli 2015

Jv van Verenigde Staten
Gezin met oudere kinderen
Nice boutique hotel accessible to...
Staff was friendly and helpful. The breakfast was nice with the special order option for hot choices. Location is perfect -- steps from the Old Town square. The room was spacious, clean and the beds ...
The courtyard was icy and a bit hard to navigate. I eventually found an internal way to get to the lobby without going outside, but it's not simple.
Beoordeeld 13 april 2016

Anonymous van Polen
Individuele reiziger
Okay
Localization close to city centre. Good breakfast.
Very hard to get there by car. A lot of stairs. Not appropriate for disabled people.
Beoordeeld 03 april 2016

Pihla van Finland
(Echt)paar
Tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in juni 2013
Kaunis mutta rento vanhankaupungin hotelli
Palvelu, hotellin sijainti, hotellin sisustus
Hotelli oli kauniisti kunnostettu ja palvelu oli hyvin ystävällistä mutta myös mukavan rentoa. Suosittelen pariskunnille ja perheille jotka haluavat viettää rauhallisen loman viihtyisässä ja kauniissa hotellissa vanhankaupungin parhaalla paikalla.
Beoordeeld 19 juni 2013

Heikki van Finland
(Echt)paar
Tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in november 2012
Upea mukavan pieni hotelli vanhassakaupungissa
Valkosävyinen baari ja kallioon louhittu aamiastila ovat hienosti tehtyjä paikkoja
Vanhan ajan tyyliä henkivä mukavan pieni hotelli Raatihuoneentorilta lähtevällä kujalla. Henkilökunta oli ystävällistä ja aamiainen oikein hyvää.
Beoordeeld 28 november 2012

Emanuel van Finland
(Echt)paar
Exceptional
Staff were impecable
Beoordeeld 01 april 2016

Thomas van Oostenrijk
(Echt)paar
Enjoyment in medieval district
perfect location, very nice and attentive staff,
Beoordeeld 29 maart 2016

Markku van Finland
(Echt)paar
Ik verbleef één nacht in augustus 2011
Viihtyisä hotelli loistavalla paikalla
Kaunis tilava huone. Hyvä sijainti. Tunnelmalliset yleiset tilat. Maukas aamiainen. Ystävällinen palvelu.
Kaunis ja tilava huone ja kylppäri. Keskeinen sijainti silti meluton. Kivat yleiset tilat. Hyvä aamiainen (huomioitu myös allergiaongelmat - glut. leipä ja mysli) Palvelualtis henkilökunta.
Beoordeeld 20 augustus 2011


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: