Geweldig 8,2
op basis van 27 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 27 beoordelingen
  • Hygiëne 8,4
  • Faciliteiten 7,2
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 7,8
  • Personeel 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,4
  • Ontbijt/maaltijden 7,2
Sorteer op

Ghalib van Canada
(Echt)paar
Superior tweepersoonskamer
Ik verbleef 4 nachten in maart 2015
Great Gay Hotel
location, staff, design of room
Great location in the middle of the gay area. 5 min walk to the nearest Metro. On the 3rd floor of a older building. Access is stairs or an elevator. Nice hotel- great high ceilings in the room. Room has a modern and arts feel despite the age of the building. Bathroom/shower area is very modern. Good water pressure and lots of hot water. Breakfast room quite nice. Good breakfast made by very pleasant staff at a cost of 10 Euro. Room was very clean, and staff were great. Overall a great place, good value and great staff.
Beoordeeld 15 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

david van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Superior tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2014
Average place with rude staff
Musty rooms and not clean. It was ok but it should be better.
Beoordeeld 20 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

david van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Superior tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2014
Grand gay aparrtment that is a hotel. Prissy staff
Location is Good. Quite Nosey and smoke smell in rooms
Yes was ok. The room smelled of smoke and then of artificial room freshner. It's ok but very noisy from street.
Beoordeeld 20 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sergey van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Superior tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in december 2014
Pleasant stay, enjoyable service
Attentive service, well-managed hotel, excellent location
Beoordeeld 05 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ann van Ierland
Individuele reiziger
Eenpersoonskamer met Gedeelde Toilet
Ik verbleef één nacht in oktober 2014
Quaint hotel
Location cost and staff
Beautiful hotel in a very old building. Spotlessly clean rooms and comfy bed. Perfect area for the gay nightlife. Will def be back
Beoordeeld 17 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Simon van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in maart 2014
great!
you can open the windows!!!! Friendly staff All rooms different
Excellent - the hotel is really different. Quiet (at least in mid-week). Window opening onto pretty internal courtyard. We slept very well - which is not usually the case for us in hotels.
Beoordeeld 31 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hey van Australië
(Echt)paar
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 5 nachten in augustus 2013
Nice room n pleasant staff
Old world charm. Quiet n close to everywhere
Very pleasant. Easy access to everywhere. Liked the old world charm of the hotel. Very High ceilings, large spacious room, balcony, staff very friendly and assisted with enquiries. Great ambience for a boutique hotel.
Beoordeeld 17 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ONG van Singapore
(Echt)paar
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in juni 2013
Friendly/helpful staff
- Friendly/helpful staff
Beoordeeld 11 augustus 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Christian van Australië
Individuele reiziger
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in april 2013
Nice Hotel in good area
Room Decor - comfy bed - good area for bars and nightlif
Beoordeeld 05 mei 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Erik van Noorwegen
Individuele reiziger
Eenpersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in april 2013
Ok gay hotel
Cheap, easy, gay
Beoordeeld 25 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: