Geweldig 8,5
op basis van 46 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 46 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 8,9
  • Personeel 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,4
  • Ontbijt/maaltijden 7,7
Sorteer op

Samantha van Singapore
Groepen
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 7 nachten in november 2013
Excellent and Stress-Free
Friendly, Helpful, Kind
Excellent Service, Always with a smile and always willing to go the extra mile. Room is as like all standard rooms. Perhaps only downside is that it doesn't have a hot water kettle in each room.
Beoordeeld 30 november 2013

Jurico van Filipijnen
(Echt)paren
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in september 2013
hotel with good location and free business center
proximity to public transpo, big rooms, and free business center for surfing and printing
Beoordeeld 03 oktober 2013

paul van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2013
Excellent place to stay
Staff location Internet
Our stay at the best western was very good staff were excellent and location very good would definetly stay there again
Beoordeeld 03 september 2013

Woodroe van Nieuw-Zeeland
(Echt)paren
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2013
Excellent. Large room and helpful staff
Quiet, comfortable, friendly staff
Excellent value for money. Decent size room with huge windows. Air conditioning and wireless in rooms. Staff were nice and happy to help with any questions. The only downside is that it's quite a distance from the CBD and Alexanderplatz, but it is priced accordingly. Highly recommended if you need to be in Steglitz or don't mind staying a little bit out of the way.
Beoordeeld 23 augustus 2013

Woodroe van Nieuw-Zeeland
(Echt)paren
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2013
Very quiet and comfortable hotel
Spacious, quiet, nice staff
Excellent value for money. Decent size room with huge windows. Air conditioning and wireless in rooms. Staff were nice and happy to help with any questions. The only downside is that it's quite a distance from the CBD and Alexanderplatz, but it is priced accordingly. Highly recommended if you need to be in Steglitz or don't mind staying a little bit out of the way.
Beoordeeld 23 augustus 2013

Thamthiwat van Thailand
Zakelijke reizigers
Eenpersoonskamer
Ik verbleef 4 nachten in mei 2013
Good price good location
Good price good location friendly staff
I enjoyed a lot while I were there. The hotel are on good location. The staff are also friendly. The price are good too.
Beoordeeld 21 augustus 2013

Ariel van Verenigde Staten
(Echt)paren
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2013
Excellent staff
Comfortable room, great location, good price
Very good stay, great location, would stay again. Staff is very friendly and helpfull, knowledgeable about the area.
Beoordeeld 15 augustus 2013

paul van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2013
Very good and the staff were excellent
Location staff and shopping
Very good would stay there again thanks very close to transport hub and very easy access to the city for sightseeing
Beoordeeld 12 augustus 2013

Brett van Verenigde Staten
(Echt)paren
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in juni 2013
Good hotel. Will stay here again in the future.
Great bar. Close to metro station. Friendly staff.
Beoordeeld 07 juli 2013

Charlotta van Zweden
(Echt)paren
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in juni 2013
Walkning distance to the university hospital, 2 km
Close to public transportation U, S-bahn and busses, Very good Italian restaurant closeby, clean and nice rooms
Beoordeeld 28 juni 2013


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: