Goed 7,2
op basis van 25 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 26 beoordelingen
  • Hygiëne 6,9
  • Faciliteiten 6,0
  • Ligging 8,2
  • Kamercomfort 6,6
  • Personeel 7,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 7,2
Sorteer op

IRMGARD van Duitsland
Individuele reiziger
Economy Eenpersoonskamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
Gute Unterkunft am Adenauerplatz!
Ich hatte ein Einzelzimmer gebucht. Mein Zimmer hatte sogar einen kleinen Balkon . Sehr schön gelegen. Zur Begrüssung gab es ein kleines Wasser. Alles war Bestens, bis auf Wlan, was nicht immer einwandfrei funktionierte. Personal und Frühstück sehr gut! Weiter so!
Beoordeeld 25 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Matthias van Duitsland
Groep
Economy Driepersoonskamer
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2015
Gutes und günstiges Hotel in zentraler Lage
zentrale Lage, Preis-/Leistungsverhältnis und gutes Frühstücksbuffet
Es war ein angenehmer Aufenthalt. Das Hotel ist sauber und ordentlich und bietet ein tolles Preis-/Leistungsverhältnis. Das Frühstücksbuffet ist gut und das Personal an der Rezeption ist sehr nett und freundlich.
Beoordeeld 08 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Enrico van Duitsland
(Echt)paar
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in oktober 2013
Kurztrip
Super Lage, nettes ausreichendes Zimmer. Tolles Preis/Leistungs- verhältnis
Absolut top! Nette, fachkundige Mitarbeiter. Für so einen Aufenthalt mal kurz zum shoppen, einfach perfekt.
Beoordeeld 24 oktober 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jensq van Duitsland
Zakelijke reiziger
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in oktober 2013
Zimmerausstattung nicht mehr zeitgemäß
Die zentrale Lage
Das Hotel ist gut gelegen. Die Zimmer benötigen aber dringend eine Renovierung.
Beoordeeld 22 oktober 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hans-Georg van Duitsland
(Echt)paar
Comfort tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2013
ein schönes Wochenende
Frühstück, Zimmerservice, nach Innen ruhiges Zimmer
Beoordeeld 05 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dietmar van Duitsland
Individuele reiziger
Standaard Eenpersoonskamer
Ik verbleef één nacht in april 2013
Für eine Nacht ausreichend
zentrale Lage
Beoordeeld 10 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Julia van Duitsland
(Echt)paar
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in februari 2013
Zentrale Lage
Zentrale Lage, Badezimmer im Raum, Sauber
Sehr gute, zentrale Lage. Direkt an der U-Bahn Station "Adenauerplatz". Zimmer sauber. Reicht für ein schönes Touri-Wochenende in Berlin
Beoordeeld 02 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Daniel van Duitsland
(Echt)paar
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef 7 nachten in juli 2012
Fein aber das wars
Nettes personal, frühstück incl.
werde nicht mehr am Kudamm stehen. Die interessanten Ecken Berlins sind wo anders.
Beoordeeld 14 augustus 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wolfgang van Duitsland
Groep
Comfort Eenpersoonskamer
Ik verbleef één nacht in mei 2012
Personal, Zimmer, Frühstück und Service sehr gut
Hat mir sehr gut gefallen der Aufenthalt.
Ein sehr schönes altes gelegenes Haus auf dem Kurfürsten Damm. Zimmer mit hohen Decken, Ausblick zum Innenhof mit viel Grün. Personal sehr nett, Frühstück war sehr lecker. Alles in allem, ich bin sehr zufrieden und beim nächsten Berlin Besuch, falls der Preis OK ist, Buche ich dieses Hotel wieder. Freue mich drauf!
Beoordeeld 02 juni 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Klaus van Denemarken
Zakelijke reiziger
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in september 2015
Fint lille byhotel
Venligt - rent - centralt
Fint lille byhotel med ordnede forhold.Stort værelse med højt til loftet. Dejligt varm vand i bruseren og masser af det.
Beoordeeld 08 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: