Geweldig 8,7
op basis van 234 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 234 beoordelingen
  • Hygiëne 9,0
  • Faciliteiten 8,4
  • Ligging 9,3
  • Kamercomfort 8,5
  • Personeel 8,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,6
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

Iain van Verenigd Koninkrijk
Gezin met oudere kinderen
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 5 nachten in juli 2016
Excellent value and perfect location.
Wouldn't hesitate to stay there again.
Beoordeeld 15 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Robyn van Nieuw-Zeeland
Zakelijke reiziger
Tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Highly rated
Could not fault this hotel, comfort, location, great staff.
Beoordeeld 15 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Danielle van Australië
(Echt)paar
Tweepersoonskamer, met extra bed
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
:)
Ideal location for walking or catching the train to the sights. Large room with comfy beds. Reception staff very friendly and spoke excellent English. Would definitely stay here again.
Beoordeeld 30 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jonathon van Australië
(Echt)paar
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 4 nachten in juni 2016
5 star
Great all round.
Beoordeeld 26 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

tsuginori van Japan
(Echt)paar
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
very good
a bit difficult to find hotel from station, all others are very good, particulary good location to visit various museum.
Beoordeeld 21 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

iskandar van Indonesië
Zakelijke reiziger
Tweepersoons
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
great location poor breakfast attendants
the hotel is in a well located area within walking distance to various attractions. However the gym lacks equipment and weights and the staffs at breakfast were quite rude that ruined the pleasant experience i started with
Beoordeeld 17 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kyle van Hong Kong
(Echt)paar
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Fantastic Hotel
The room is new, is close to the station, and is very near the place you will visit in berline, the price is reasonable, bed is comfortable, nothing to complain in here
Beoordeeld 04 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHEE van Hong Kong
Gezin met oudere kinderen
Tweepersoonskamer, met extra bed
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
will come back
quiet rooms
Beoordeeld 31 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ob van Israël
Individuele reiziger
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
recommended for anyone staying in the area
nice price per night, good location for going out and about, very clean and tidy, though a bit small it certainly delivers what bigger hotels lack! 9/10
Beoordeeld 23 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Agnes van Verenigd Koninkrijk
Gezin met oudere kinderen
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Great hotel with great location
I would recommend this hotel for location as well as comfort & the staff were so helpful
Beoordeeld 20 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: