Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 29 beoordelingen
  • Hygiëne 9,2
  • Faciliteiten 10,0
  • Ligging 9,4
  • Kamercomfort 8,3
  • Service 8,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,9
  • Ontbijt/maaltijden 6,5
Sorteer op

nathan van Verenigde Staten
(Echt)paren
Tweepersoonskamer, met Gedeelde Badkamer
Ik verbleef 3 nachten in juli 2013
Best place for the price
value for money, super clean and overall awesome
awesome, it is not your average hotel, but great if your on a budget!
Beoordeeld 27 juli 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

carolina van Argentinië
Individuele reizigers
Eenpersoonskamer, Gedeelde badkamer
Ik verbleef 5 nachten in juni 2013
Great!
Access to tourist places, quiet neighbourhood and wide rooms
Its a very confortable appartment in the middle of the city, there are two shared bathrooms and you have free access to kitchen. Peter is a very good host, he is very helpful. The flat is located very close to all interesting historic places such as Brandenburger Tor and Checkpoint Charly. I totally recommend it!
Beoordeeld 17 juni 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Pui van Hong Kong
(Echt)paren
Tweepersoonskamer, met Gedeelde Badkamer
Ik verbleef 2 nachten in december 2012
Good location and warm stay
Close to train station and welcoming house owner
Friendly guesthouse owner who spoke fluent English. The location is easy to find but no special notice or sign that shown the exact location. Need to phone the owner when you arrived the building. Clean room but need to share bathroom. Many attraction points are within walking distance. Free wifi here.
Beoordeeld 07 januari 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Miranda van Australië
(Echt)paren
Tweepersoonskamer, met Gedeelde Badkamer
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2012
exceeded expectations in a fantastic location
location, spacious super clean modern rooms, lovely and light filled.
Warm and informative welcome, washing service in house only cost 5 Euro a load. Everything was clean modern and lovely. Great bed and good quality linen. We felt very comfortable staying there and felt like we got excellent value for money.
Beoordeeld 11 augustus 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Thorsten van Duitsland
Zakelijke reizigers
Eenpersoonskamer, Gedeelde badkamer
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
Schlicht aber gut
Lage, Sauberkeit, Preis
Beoordeeld 11 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Philipp van Zwitserland
(Echt)paren
Tweepersoonskamer, met Gedeelde Badkamer
Ik verbleef 2 nachten in juni 2013
Sich wie zu Hause fühlen
Freundliches Personal, ruhige Umgebung, Sauberkeit
Äusserst gemütliche Unterkunft mit sehr freundlichem Personal. Nahe an vielen Sehenswürdigkeiten, schneller Zugang zu Supermarkt und U-Bahn, Küche um selbst zu kochen. Die angenehme Gestaltung des Zimmers, die friedliche Atmosphäre und das saubere Haus gibt einem das Gefühl zu Hause zu sein.
Beoordeeld 23 juni 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sarah van Canada
(Echt)paren
Tweepersoonskamer, met Gedeelde Badkamer
Ik verbleef 3 nachten in november 2013
Excellentes chambres d'hôtes.
Personnel très amical, chambre propre et confortable, bien situé.
Beoordeeld 20 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Julien van Frankrijk
Groepen
Tweepersoonskamer, met Extra Matras en Gedeelde Badkamer
Ik verbleef 2 nachten in december 2012
Hôtel parfait, emplacement 10/10, gérant 10/10..
Propreté, confort, matériel à disposition ...
cette guesthouse est idéalement placée, rien à dire sur l accueil que nous avons eu, sur la propreté des lieux.. la guesthouse est chaleureuse, on ne manque de rien, la cuisine est bien équipée, les salles de bains aussi.. les lits sont agréables.. je recommande vivement cet endroit..
Beoordeeld 04 januari 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Piermatteo van Italië
Zakelijke reizigers
Tweepersoonskamer, met Gedeelde Badkamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2012
Hotel carino
Prezzo veramente economico
Il prezzo è veramente economico per una città costosa come Berlino. Il personale è molto gentile e disponibile pronti ad aiutartin in ogni evenienza. Pulizia del posto buona.
Beoordeeld 16 november 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hiu van Hong Kong
Zakelijke reizigers
Tweepersoonskamer, met Gedeelde Badkamer
Ik verbleef 2 nachten in december 2012
有家的感覺 很親切
房間舒適
離地下鐵只有五分鐘腳程,不過因為民宿沒有標誌標示(因為屋主說那大廈拒絕),抵達後無辦法進門,最後需要打(長途)電話給屋主方可進門。 房間像IKEA的示範屋,北歐風味,簡單舒適,有家的感覺。由於民宿位於住宅區,所以相當安靜。
Beoordeeld 05 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: