Geweldig 8,6
op basis van 205 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 205 beoordelingen
  • Hygiëne 9,0
  • Faciliteiten 9,1
  • Ligging 9,4
  • Kamercomfort 8,6
  • Personeel 8,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 7,9
Sorteer op

Sumana van Nieuw-Zeeland
Gezinnen met jonge kinderen
King Hilton gastenkamer
Ik verbleef 3 nachten in juni 2015
Excellent
No Complaints. Wonderfully helpful staff. Beautiful central location.
Beoordeeld 10 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Biliguun van Mongolië
(Echt)paren
King Hilton gastenkamer
Ik verbleef één nacht in februari 2016
Good hotel, good breakfast
Great location
Beoordeeld 17 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Pang van Hong Kong
Zakelijke reizigers
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
Business Travelers
great location friendly staff clean
Beoordeeld 14 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

paul van Verenigd Koninkrijk
Zakelijke reizigers
King Hilton gastenkamer
Ik verbleef één nacht in februari 2016
A Berlin wonderland
Right place, right time the hotel is located just where you need to be, you can walk to almost all of the main sites that you want to see. The hotel is opposite a big square that has everything that you need, loads of restaurants and bars.
Beoordeeld 09 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

paul van Verenigd Koninkrijk
Zakelijke reizigers
King Hilton gastenkamer
Ik verbleef één nacht in februari 2016
Berlin in Feb
Great location and hotel Paul h.
Beoordeeld 08 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

yong van China
Individuele reizigers
Gastenkamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in januari 2016
Very bad room service and phone services
Location
Had very bad room service I rang 4 time for bath rope and waiting for nearly 1 hour just got that can't believe this hiton hotel can be go down service like this I hope agoda can pass this comment to their head office
Beoordeeld 14 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chayin van Thailand
Groepen
Gastenkamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Central Location but probably not a 5-star
location cleanliness comfortable
We checked in quite late at night, staff were slow to get us in a room. No welcome drinks of any kind was offered as opposed to other Hilton, I have stayed before. Phone in the room was broken so room service needed to be done by taking a long walk to reception counter. Not the best memory. Apart from the broken phone, the room is usual Hilton standard. The hotel is in good location and have a nice view of the city.
Beoordeeld 01 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Shachaf van Israël
(Echt)paren
King Hilton gastenkamer
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
Romantic weekend
Friendly staff, great breakfast and amazing location
We got to the hotel early (11:00) and were immediately checked-in, the room was clean and comfortable. The 2 issues I think could have made the stay perfect: 1. Free WIFI in the room and not only in the lobby 2. The water stream in the bathtub was really not in the level of 5 stars hotel
Beoordeeld 30 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Paul van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
King Hilton gastenkamer
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2015
Brilliant base for Berlin visit
Great location, breakfast and friendly staff.
My only criticism is the prices in the lobby bar compared to local bars - we would have used it more if prices had been more reasonable. But this aside we were really pleased we chose the Berlin Hilton for our city break.
Beoordeeld 29 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Man van Hong Kong
(Echt)paren
Gastenkamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2015
Nice stay for a weekend.
Location is good. Just next to a U bahn station. Staffs quite friendly and helpful. Room is clean and cosy.
Beoordeeld 23 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: