Geweldig 8,4
op basis van 86 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 86 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 7,7
  • Ligging 8,9
  • Kamercomfort 8,1
  • Service 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 8,5
Sorteer op

Phillip van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Comfort kamer met tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
short visit
loved the theme, courteous helpful reception great breackfast
plesant
Beoordeeld 11 november 2014

Tony van Nieuw-Zeeland
(Echt)paren
Comfort kamer met tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in mei 2014
Great
Location, staff and breakfast
Great
Beoordeeld 03 juli 2014

Frederikus van Nederland
(Echt)paren
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in april 2014
we had a wonderful stay in this well managed hotel
great breakfast, friendly staff and good location
The hotel is wonderfully located and employ very friendly and efficient staff. Our room was spacious and the breakfast was a buffet with a huge amount of choice. The decor is interesting - each room is named after a Hollywood actor or actress...lots of vintage photos dotted around the place. Our stay was very good and we will definitely use the hotel again when we visit Berlin.
Beoordeeld 22 mei 2014

tetsuya van Japan
Zakelijke reizigers
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in april 2014
You can enjoy hollywood.
atomosphere,huge,bufe
Beoordeeld 13 mei 2014

Christian van Zweden
(Echt)paren
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 5 nachten in april 2014
Perfect location for first-time visitor(s)
Closeness to shopping and public transport, allowing convenient access to everything Berlin!
Our hotel room on 5th floor was clean, quiet but a little small. The bed was very comfortable. Breakfast was great, better than most. If you are a couple like us, visiting Berlin for the first time, this hotel is a very good choice. A 2-minute walk takes you to the Uhlandstrasse subway, giving you easy access to wherever you want to go. There are many good restaurants on or near Ku'damm. We especially liked La Sepia (Spanish & Portuguese cuisine) and the german bakery. If your favorite activity is shopping, this hotel puts you right there. Hop On, Hop Off sightseeing buses stop near the hotel and takes you to all the historic sites of Berlin.
Beoordeeld 28 april 2014

Emelie van Zweden
(Echt)paren
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in april 2014
great breakfast! good location and easy to get aro
The breakfast! they even got strawberries and champagne serving in the buffe. The room was clean and a big bathroom. Hollywood styled hotel.
Great. I would stay here again if I come back!
Beoordeeld 22 april 2014

Mia van Filipijnen
(Echt)paren
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in april 2014
Wonderful
Location, Breakfast, Hollywood Theme
We had a wonderful stay at the Hollywood Media Hotel. It is located in Berlin's central shopping street. It was very near the hop-on hop-off bus stop, which made it very easy for sightseeing. The Buffet breakfast was also very nice with a lot of choices.
Beoordeeld 07 april 2014

Dakri van IJsland
Zakelijke reizigers
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 5 nachten in maart 2014
Had a good time overall, had everything close by.
Breakfast, comport and
Had a very nice stay, well located with everything you need close by and a short distance from Messe
Beoordeeld 13 maart 2014

Rizma van Malediven
Zakelijke reizigers
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in maart 2014
Very nice, comfortable and good sized rooms
Close to local transport, restaurants and attentive staff
Beoordeeld 11 maart 2014

Rizma van Malediven
Zakelijke reizigers
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in maart 2014
Very nice, comfortable and good sized rooms
Great breakfast, free wifi and clean rooms
Great stay, staff attentive and rooms are spacey.
Beoordeeld 10 maart 2014


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: