Zeer goed 7,6
op basis van 200 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 200 beoordelingen
  • Hygiëne 7,8
  • Faciliteiten 7,1
  • Ligging 8,1
  • Kamercomfort 7,2
  • Service 7,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,5
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

nashwan van Jemen
Gezin met jonge kinderen
Kamer met 4 Bedden
Ik verbleef 4 nachten in maart 2016
Uncomfortable staying
Very bad staying there and the staff were uncooperative at all
Beoordeeld 18 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Thomas van Duitsland
Zakelijke reiziger
Standaard Driepersoonskamer
Ik verbleef 9 nachten in maart 2016
No more value than 2015, but higher prices, breakfast expensive now
Low value, rooms with cheap interieur, washroom very small and shower area only with simple curtain
Beoordeeld 16 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

dragos van Roemenië
Individuele reiziger
Standaard Driepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in februari 2016
excelent
do enjoy your stay
Beoordeeld 03 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Agnieszka van Polen
(Echt)paar
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
Good location and few things to improve
location, room size, free wifi (howevr VERY low)
We spent 2 nights in the hotel and most of the time outside in the city. Hotel is well located if you plan Berlin and area sight-seeing. Walking distance to Potsdamer Platz. Overground train 50 meters walk, few bars with Turkish, Indian, African, Vietnamese food on the same street, nice bakery just round the corner and free parking place under tha overground train bridge. Hotel staff nice and helpful and hotel is clean. These are positives. In the room I missed fridge, which is standard in most of the 3 stars hotels and could be quite useful here as hotel breakfast is extra paid and costs 12,50 euro (far, far too much!). I also missed tea/coffee facilities in the room or at least free bottle of water. The one available was 4 euro extra paid. Wifi available in the room however very slow and disconnecting frequently. And only German language TV... So, to summarize - not so bad for short stay if you plan to take shower and sleep only, but I guess you can find something cheaper in Berlin for that ;-)
Beoordeeld 05 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Siobhan van Ierland
(Echt)paar
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 5 nachten in november 2015
We had a lovely stay in the hotel
Room was lovely and clean also warm, very close to underground
We had a lovely stay, room was clean, staff lovely, and hotel was close to underground. The only problem we had was we stayed for 5 night, we had tea/coffee etc in room when we arrived but they were not refilled or cleaned any day, but our beds were made and towels changed. As we were there for 5 night we needed them, but were informed that they are only there for the first night. But I would stay in the hotel again.
Beoordeeld 12 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mihai van Duitsland
Individuele reiziger
Standaard Driepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Worth it if you don't have another alternative
Clean, quiet, not too expensive
Beoordeeld 30 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chaowat van Noorwegen
Individuele reiziger
Standaard Driepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2015
Friendly Hotel.
1. Location 2. Wifi 3. Cleanses
I like the hotel and. Near to metro station. And easy to reach to everywhere. Just one thing, the hotel should to fix the safe box in the room. We needed it.
Beoordeeld 16 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wilhelm van Noorwegen
Individuele reiziger
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in september 2015
Short stay Berlin
Excellent breakfast buffet, good service.
An OK place to stay for a short stop in Berlin. Good value for money
Beoordeeld 24 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dishan van Sri Lanka
Zakelijke reiziger
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in september 2015
No ironing facility for business traveller !
Room size / staff is ok
Not that good. As a business traveller I requested for an iron as soon I checked in but hotel had the iron, but not the board. So I had to wait more than 20 mints and decide to wear my shirt whatout ironing! For holiday is ok. Not for business trips for sure !
Beoordeeld 24 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

David van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Comfort kamer met tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in september 2015
Great!
Staff, cleanliness and location
Rooms were clean and spacious. Bathroom a bit small but no biggy. Staff were great and friendly
Beoordeeld 21 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: