Zeer goed 7,6
op basis van 18 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 18 beoordelingen
  • Hygiëne 7,6
  • Faciliteiten 7,3
  • Ligging 9,4
  • Kamercomfort 6,9
  • Personeel 7,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,6
  • Ontbijt/maaltijden 6,5
Sorteer op

Walter van Oostenrijk
Individuele reizigers
Standaard Eenpersoonskamer
Ik verbleef 8 nachten in oktober 2012
Stammkunde, sehr gute Lage, Zimmer sauber
Gutes Service
Sehr guter Ausgangspunkt für Shopping.- und Ausflugstouren...
Beoordeeld 30 oktober 2012

Andreas van Duitsland
Gezinnen met oudere kinderen
Familiekamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2012
Gute Lage am Ku`Damm
Zentrale Lage
wegen überbuchung mussten wir in ein partnerhotel ausweichen, so dass eine beurteilung nicht möglich ist.
Beoordeeld 10 augustus 2012

Emilia van Rusland
(Echt)paren
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in april 2011
gute Lage, einbischen altmodische Einrichtung
beste Lage, mit guten Einkaufsmöglichkeiten
Das Hotel liegt in Mitten vom Kudam mit bester bus & bhn anbindung.
Beoordeeld 06 april 2011

Walter van Oostenrijk
Individuele reizigers
Standaard Eenpersoonskamer
Ik verbleef 5 nachten in oktober 2010
Tolle Lage
Super Lage für Unternehmungen, saubere Zimmer und Dusche, ausreichendes Frühstück
keine Parkplätze
Hotel liegt sehr gut, Autobus zum Flughafen vor der Tür, 5 Minuten zu Fuß bis zur U-Bahn, Kurfürstendamm vor der Tür, sehr angenehmer Ausgangspunkt für jeglichen Ausflug...!
Beoordeeld 02 november 2010

Christina van Zweden
Individuele reizigers
Standaard Eenpersoonskamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
Det minsta hotelrummet jag sovit i.
Läget.
Fick rum 15 världens minsta. Det fanns ett el uttag i rummet högt upp på väggen. Fick stänga av tv för att ladda telefon. Var som att bo på ett vandrarhem. Hissen var trasig och det var många trappsteg upp. Jag kommer inte beställa Hotell Astrid igen. Tyvärr för läget är Toppen. Och jag är i Berlin flera gånger om året. Älskar staden.
Beoordeeld 23 augustus 2015

Peter van Zweden
Individuele reizigers
Standaard Eenpersoonskamer
Ik verbleef 4 nachten in juli 2012
Bra läge, uppfyller andra baskrav
Läget, rent och välstädat
Gammalt vackert hus men knarrande trägolv och lyhört mellan rummen.Litet rum. Hiss från 1904.
Beoordeeld 13 juli 2012

Haakon van Noorwegen
Individuele reizigers
Standaard Eenpersoonskamer
Ik verbleef één nacht in september 2012
Flott hotell
Lite og koselig hotell, bra belligenhet
Flott hotell som ligger sentralt i Berlin. Mange muligheter rett i nærheten av hotellet. Frokosten var helt grei, og betjeningen var hyggelig.
Beoordeeld 23 september 2012

SAKAMOTO van Japan
(Echt)paren
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef 5 nachten in februari 2015
場所はいいが、部屋は寒くてインターネットの使い方が複雑。
ホテルのすぐ近くにバス停があって便利。別な部屋からの音が聞こえずとても静か。フロントの人は親切。
外からホテルに入るのにフロントを通らずに呼び鈴を鳴らせば誰でも入れるので防犯上の不安がある。部屋の暖房をフル稼働してもまだ寒かった。その上毛布が薄くて寒さに目が覚める夜もあった。天井が非常に高いので部屋が狭くてもゆったり感があるが、暖気はみな上にいってしまうのか室内は寒かった。24号室のシャワールームは非常に狭い。シャワーブースから出たらすぐ洗面台があり、体をふくスペースがあまりに狭い。インターネットの使用方法が複雑でパソコンのスイッチを入れるたびに面倒なプロセスを繰り返す必要があった。室内の金庫は家具などに固定されておらずその気になれば持ち出せるような状態で、おまけに壊れていた。フロントの金庫に預けることができたが、室内にちゃんと固定された金庫があったほうが便利だ。場所が良いいのに静かだという点は評価できる。
Beoordeeld 17 februari 2015


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: