Geweldig 8,3
op basis van 353 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 353 beoordelingen
  • Hygiëne 8,8
  • Faciliteiten 6,7
  • Ligging 8,9
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,4
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

CHEW van Maleisië
(Echt)paar
Tweepersoons Junior Suite
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Poor Cleanliness and hotel facilities
1) Location not so perfect, need to walk around 150m-200m to reach UNDERGROUND Metro. 2) Bathroom tiles so many stain 3) Stay 2 nights, Nescafe and tea without refill . Complain at Reception and she reply me Our hotel only provide for the first night. 4) Poor internet connection 5) Hotel ENTRANCE with BIG MANUAL GLASS ROTATION DOOR. This is the 1st time I saw 4 stars hotel still using Manual. I'm with 3 big luggage. I need 1 hand push the door and 1 hand take the luggage. Total 3 times to get all luggage inside hotel. 6) Cup and glass didn't wash properly. Everyday still with a bit coffee/tea stain
Beoordeeld 25 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sunil van Sri Lanka
Zakelijke reiziger
Superior Tweepersoons voor Eenpersoonsgebruik
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
change of food choices recommended
Thanks for the help of staff
Beoordeeld 22 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tze van Maleisië
(Echt)paar
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Cool Hotel
location, value for money, friendly staff
Beoordeeld 13 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Brittany van Verenigde Staten
(Echt)paar
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2014
A clean hotel in a strategic location
Clean, good location and nice bar
The rooms are small, but the value for money was pretty good and as it is a new hotel, it is very clean and modern.
Beoordeeld 24 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hillary van Verenigde Staten
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef 5 nachten in augustus 2015
Great location very nice space
Excellent service. Staff went out of their way to help. The hotel is on a quiet street in a busy location and was quiet. Easy access to underground and some sights in easy walking distance. recomend.
Would highly recommend. Really liked the appearance and design of hotel. The breakfast is good but cost more than a budget traveler probably wants to spend (12 e). Plenty of food options close by. Would stay again if I visited Berlin
Beoordeeld 16 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kim van Australië
Gezin met jonge kinderen
Superior Kamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2015
Great location funky hotel
location, decor, price
Great. Was unusually hot that weekend and there is no cooling however they were able to provide a fan which helped me and my 8 month old son to sleep.
Beoordeeld 10 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

bjorg van Faeroe-eilanden
Groep
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef 6 nachten in juli 2015
Good
Clean, Staff, Food
Nice stay :-)
Beoordeeld 29 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Pin van Singapore
Individuele reiziger
Superior Tweepersoons voor Eenpersoonsgebruik
Ik verbleef 3 nachten in mei 2015
Recommended
Good location, clean and friendly staff
Beoordeeld 09 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Diego van Chili
(Echt)paar
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef 4 nachten in oktober 2013
Location!
Centrally located, simple but good enough
Beoordeeld 27 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YOU van Taiwan
Individuele reiziger
Standaard Tweepersoons voor Eenpersoonsgebruik
Ik verbleef 2 nachten in februari 2015
Very clean
very convenient
feel comfortable
Beoordeeld 18 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: