Zeer goed 7,6
op basis van 20 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 20 beoordelingen
  • Hygiëne 7,9
  • Faciliteiten 6,7
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 7,5
  • Personeel 7,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,6
Sorteer op

Anja van Denemarken
(Echt)paar
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2012
Rigtigt fint til prisen - god beliggenhed
Beliggenhed, ældre hotel, men pænt og rent
Hotellet ligger super, midt mellem to gode restaurenter i Prenzlauerberg. Stømmen gik på vores værelse mens vi var der, så vi fik et ufrivilligt værelsesbytte, men servicen var i top hele vejen igennem.
Beoordeeld 11 oktober 2012

Per-Åke van Zweden
(Echt)paar
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Bör uppdateras
Läget
Mycket strul med vår voucher. Först en voucher där frukost ingick och som bekräftades av hotellet. Därefter besked om att mitt kreditkort inte kunde belastas? Gjorde en ny bokning till samma pris, fick voucher där det stod att frukost INTE ingick. Väl på hotellet lämnade jag fram den första vouchern, den hade de aldrig sett trots att de hade bekräftat att de fått den, och någon frukost var det inte tal om. Köpte frukost en gång för dyra pengar (13 euro). Vad gäller rummen var de i behov av städning och uppdatering: damm ovanpå teve och tavlor samt en heltäckningsmatta med fläckar av något slag. Möbleringen var av 70-talssnitt men fungerade bra eftersom vi enbart sov i rummet. Slutligen: Kommer aldrig mer boka något via Agoda!
Beoordeeld 29 december 2015

Lars van Zweden
(Echt)paar
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in maart 2014
Lugnt och skönt läge men nära till allt
Lugnt hotell
Beoordeeld 28 maart 2014

Thomas van Zweden
Individuele reiziger
Eenpersoonskamer
Ik verbleef 6 nachten in december 2012
Mycket bra område men små rum
Enkelt, rent, trevlig personal och wi-fi ingår
Hotellet är ett bra ställe att bo på för den som vill undersöka den "coola" delen av Berlin. Jag har ej ätit frukost på hotellet så jag kan ej kommentera maten där. För övrigt är det ett hotell som håller standard i renhet och funktionalitet. Personalen var trevliga och hjälpsamma om det var något. Hotellet ligger i ett område med många bra barer, caféer och restauranger. Det finns även en del shopping i olika unika butiker som rekommenderas att kolla i.
Beoordeeld 09 januari 2013

Sebastian van Noorwegen
(Echt)paar
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Bra
Bra
Beoordeeld 20 september 2016

Jostein van Noorwegen
Groep
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in maart 2015
Dårlig service i forbindelse med frokost
Beliggenheten.
Helt greit, et lite hotell, men stort sett et fint hotell opphold. Litt dårlig service i forbindelse med frokost, 2 av gruppen vår spurte om dei kunne få betale å spise frokost siste dagen, men vart møt med et NEI og ikke noe mer forklaring en da.
Beoordeeld 16 maart 2015

NORIKO van Japan
Individuele reiziger
Eenpersoonskamer
Ik verbleef 4 nachten in mei 2012
いい立地にあります
場所がとにかくいい
ちょっと狭くて、掃除の方が朝九時に来たので早いなと感じました。しかし当方七階の最上階に滞在したのでとても眺めがよくきもちよかったです。
Beoordeeld 05 juni 2012

Torsten van Zweden
(Echt)paar
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in september 2015
Hej
Dörrmsttan
Beoordeeld 28 september 2015

DONGIL van Zuid-Korea
Individuele reiziger
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in september 2012
호텔은 깨끗하고, 주변에 호스텔도 많은 것으로 봐서는 머 나쁘지 않음
깨끗함
호텔은 깨끗하고, 주변에 호스텔도 있는 것으로 봐서는 사람들이 많이 다니는 지역인 듯 함. 하지만, 중심부는 걸어서 이동하기에는 조금 무리가 있음, 가까운 곳에 지하철이 있어서 지하철로 이동하면, 무리는 없음. 주변에 공간이라는 한식당도 있음.
Beoordeeld 07 oktober 2012

jens van Denemarken
Groep
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in november 2012
god bekiggenhed og ok værelser.
ligger godt
Hotellet er sådan set OK. Personalet er direkte uvenlige og uhjælpsomme
Beoordeeld 19 november 2012


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: