Geweldig 8,2
op basis van 80 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 80 beoordelingen
  • Hygiëne 8,8
  • Faciliteiten 8,1
  • Ligging 7,8
  • Kamercomfort 8,4
  • Service 8,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op

Boon van Singapore
Groepen
Standaardkamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Nice Design
Nice Interior design, location is okay, service is good. but cleaning service needs to be improved.
Beoordeeld 12 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Anne van Verenigd Koninkrijk
Groepen
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Fantastic Hotel
The hotel is of excellent quality and value. Where it somewhat lacks in facilities it can be forgiven for the cleanliness and price of the rooms. It is slightly out from centre but transport links are very nearby and there's a lot of lovely cafes and restaurants in the area. Would certainly recommend this hotel to anyone.
Beoordeeld 08 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

jean van Frankrijk
(Echt)paren
Economy tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
great location,prices are very fair
great location,prices are very fair
Beoordeeld 04 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sigfrid van Zweden
(Echt)paren
Economy tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Decent place with nice staff
The bedroom is an odd bird with its wall to wall fussy carpet and clear contrast between black and white. The bed was comfortable but the TV did not work and the room heating had trouble finding a setting between sauna and refridgerator. The bathroom was very nice. The wall to wall carpet in the elevator made the whole thing a bit to musky for my taste. Breakfast was up to the mark, and the evening cocktails as well. The staff is very friendly, polite and service-minded. The location of the hotel is quite far from all the sights, stuck in the middle of the scores of small oriental shops in south Berlin. The staff is however happy to help you arrange bus tickets and show on the complimentary maps on how to get around to good stuff.
Beoordeeld 07 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kirsteen van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Comfort Kamer
Ik verbleef 4 nachten in februari 2016
Great
It was really comfy and looked great. Only shame is there is no fridge or coffee, tea in the room and as a couple it would have been nice to have a double bed and douvet and not just to single beds
Beoordeeld 01 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ziad van Jordanië
Individuele reizigers
Comfort Kamer
Ik verbleef 4 nachten in december 2015
Perfect choice
Centrally located. Bus stop infront of hotel.
Great.
Beoordeeld 05 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Albertus van Nederland
(Echt)paren
Comfort Kamer
Ik verbleef 2 nachten in september 2015
good stay
location, room-size bathroom
ok for a day
Beoordeeld 17 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Artur van Polen
(Echt)paren
Standaardkamer
Ik verbleef één nacht in januari 2015
Good stay
clean, cousy, modern
Beoordeeld 28 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ray van Hong Kong
(Echt)paren
Driepersoonskamer
Ik verbleef 7 nachten in juni 2014
Rediculous
bad. only have 2 single bed, no large double bed.
Beoordeeld 04 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mie van Denemarken
(Echt)paren
Standaardkamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2014
Quiet and relaxing. We where very happy
Quiet, so we could relax after hours of sight seeing, clean and very good beds. Very nice and helpful staff.
It was more than we was hoping for when we looked into a stay in Berlin. I would recommend it to who ever needs a place in Berlin.
Beoordeeld 27 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: