Geweldig 8,4
op basis van 18 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 18 beoordelingen
  • Hygiëne 9,1
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 9,2
  • Kamercomfort 7,8
  • Personeel 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 7,2
Sorteer op

Morten van Denemarken
Groepen
Tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in september 2015
God beliggenhed
beliggenhed
Beoordeeld 21 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hanne van Denemarken
Groepen
Eenpersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in mei 2015
Kommer igen
beliggenhed, charmerende, roligt
Trygt og rart. Har nu boet her 3 gange og jeg vender helt sikkert tilbage til det lille og hyggelige hotel, som ligger i Berlins mest charmerende gade og dejligt tæt på offentlig transport. Lokalt og alligevel tæt på alt. Jeg er bare super godt tilfreds.
Beoordeeld 05 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Elizabeth van Denemarken
Gezinnen met oudere kinderen
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2014
Skøn bydel
Beliggenhed, rent og fin pris
Opholdet var meget fint. Det undrer dog mig, at personalet ved udtjekning ikke informere om at alt offentlig tog strejker, da det jo havde betydning for vores hjemrejse,
Beoordeeld 22 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Iben van Denemarken
(Echt)paren
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 4 nachten in april 2013
Vi havde 4 skønne dage på Kastanienhof.
Man får meget for pengene, hotellet er hyggeligt og familiært .Der er sporvogn lige uden for døren.
Som allerede nævnt var vi meget tilfredse og overraskede over at hotellet var så hyggeligt. Vi havde fået hotellet anbefalet af gode venner.
Beoordeeld 25 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Albin van Zweden
Zakelijke reizigers
Tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in mei 2012
Trevligt litet hotell
Centralt i Prenzlauer berg
rent och snyggt hotell. vid min vistelse pågick ett bygge i grannhuset som störde lite. frukost ingick inte i mitt pris, men det finns många fik i området som serverar frukost. det finns ingen wifi på rummet.
Beoordeeld 29 augustus 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Viktor van Zweden
(Echt)paren
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in juli 2012
Ett av bästa hotell jag varit i alla avseenden
Rent, ordning, snellt personal står till tjänst, hjälper
bra och bekvämt läget, nära berlin center, dags trafikkort köper man direkt i reception, spårvagn, buss, tunnelbana - allt ligger nära. rena rum, ordning, frukosten med stort urval av fräscha produkter - ostarna, korvar, grönsaker, kakor mm. nackdelen - i berlin finns 7 kastanjenallen och flera hotell med liknande namn, så det är enkelt att komma till fel hotell dessvärre mitt på natten. studera karta innan du tar taxi eller åker allmän trafik
Beoordeeld 18 juli 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Trine van Noorwegen
Groepen
Eenpersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2013
Hyggelig hotell i et fint område av byen
Usedvanlig hyggelig betjening, passe utvalg av forkost, bra beliggenhet
Usedvanlig hyggelig betjening, hyggelig hotell, bra beliggenhet
Beoordeeld 24 oktober 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Harri van Finland
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2012
Erinomainen sijainti
Ystävällinen palvelu, mukavalla alueella,
Kokouspaikka sijaitsi aivan hotellin vieressä, joten hotellin valintaan vaikutti nimenomaan sijainti. Hotelli pieni, mutta ihan toimiva ja hyvällä paikalla.
Beoordeeld 24 november 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: