Geweldig 8,1
op basis van 22 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 22 beoordelingen
  • Hygiëne 9,1
  • Faciliteiten 6,0
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 8,5
  • Service 7,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

Barbara van Duitsland
Gezinnen met oudere kinderen
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2015
Hotel lebt durch das freundliche Personal
Sehr freundliches kompetentes Personal, Frühstücksbuffet,sauberkeit der Zimmer
Er war sehr angenehm.Die Zimmer waren sauber und ausreichend. Das Personal sehr freundlich,auskunftfreudig und hilfsbereit. Auch das Früstüksbuffet war ausreichend und man hat Platz zum aussuchen. Rund um ein gelungener Aufenthalt. Und natürlich die Lage ist passend.
Beoordeeld 28 augustus 2015

stefan van Duitsland
Zakelijke reizigers
Eenpersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2014
Sehr gut
Frühstück, Freundlichkeit, Lage
Beoordeeld 04 november 2014

Anastasia van Duitsland
(Echt)paren
Tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in januari 2014
Perfekte Lage zum Erkunden Berlins.
Lage. Lage. Lage.
Das Hotel hat wirklich eine super Lage. Der U-Bahnhof ist ca. 200 m entfernt und das KaDeWe ca. 300 m. Von daher kann man perfekt shoppen gehen. Aber auch zum Potsdamer Platz/Brandenburger Tor ist es nicht weit, wenn man gern spazieren geht. Das Zimmer ist relativ klein und wir hatten das Fenster zur Straße hin, was teilweise sehr laut war. Ansonsten ist es modern eingerichtet und beinhaltet alles was man so braucht. Aber Vorsicht an die Frauen unter uns: Nehmt lieber euren eigenen Fön mit. Der Hotelfön gleicht der Stärke eines menschlichen Pustens :-). Abstriche gibt es auch beim Personal. Kein Gruß, kein Lächeln und als wir einen Tag verlängern wollten ist man überhaupt nicht entgegengekommen bzw. total abweisend gewesen. Schade! Habe schon besseres für das Geld erlebt.
Beoordeeld 12 januari 2014

Torsten van Duitsland
Zakelijke reizigers
Eenpersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2013
schönes Stadthotel und prima Lage
saubere Zimmer, geräumig udn gut geschnitten, ausreichend Tiefgeragenparkplätze
Beoordeeld 05 september 2013

Torsten van Duitsland
Individuele reizigers
Eenpersoonskamer
Ik verbleef één nacht in juni 2013
guter Ausgangspunkt für Sightseeing
Lage, Sauberkeit, Sicherheit
Beoordeeld 18 juni 2013

Wiphawan van Zwitserland
(Echt)paren
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in mei 2013
Schön und schlicht
Die gute Lage, guter Service und freundliche Angestellte
Angenehmen und unkompliziert. Bei Fragen und anliegen wurde uns sofort weiter geholfen.
Beoordeeld 11 juni 2013

Torsten van Duitsland
(Echt)paren
Eenpersoonskamer
Ik verbleef één nacht in september 2012
stadthotel, gut gelegen mit schönen zimmern
sehr geräumige saubere zimmer, schönes badezimmer, gutes preis-leistungs-verhältnis
Beoordeeld 23 juni 2013

Minsue van Zuid-Korea
Gezinnen met oudere kinderen
Tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
KaDeWe
KaDeWe 백화점과 가까움. 조용함. 역 근처
평범함. 주차장 연결이 불편.
Beoordeeld 16 oktober 2015

Alon van Israël
Individuele reizigers
Eenpersoonskamer
Ik verbleef één nacht in december 2011
מלון במיקום טוב, חדר נעים וחדש
מיקום טוב
מלון החמד, לובי די עלוב אך חדרים נחמדים, בחדר ליחיד מיטת יחיד מה שלא צויין לא באתר המלון ולא באתר כאן, לשירותים אין דלת ולכן שומעים את השירותים והמקלחת של החדר הסמוך כאילו הם בתוך החדר שלך. מיקום טוב כ- מ"ר ממרכז הקניות הקה דה בה.
Beoordeeld 06 december 2011

Sergei van Rusland
Individuele reizigers
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 4 nachten in mei 2013
Обычно
Центральное расположение, чистота, удобство
Все хорошо, единственное очень медленный WIFI.
Beoordeeld 10 juni 2013


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: