Goed 7,5
op basis van 451 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 451 beoordelingen
  • Hygiëne 7,6
  • Faciliteiten 7,2
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 7,1
  • Service 7,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,6
  • Ontbijt/maaltijden 6,2
Sorteer op

Tabitha van Indonesië
Groep
Driepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Perfect location
Just beside the station
Beoordeeld 04 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Alma van Australië
(Echt)paar
Kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Lack of staff and rude. Location good
This is more like a hostel accomodation. A lot of local German schoolies stay at this hotel and they were rowdy. The bar wasn't attended and seemed they are short of staff. One rude staff at reception named Sandra was terrible. The rest were ok. The towels were not changed. Maybe need to put them on the floor or ask. The common area can be crowded so difficult to get pass to get to the elevator. Pros: Location- right next to the station Rooms are generally good size. Strong and reliable wifi. Cons: Elevator is slow and not enough for the crowd. We were on the 8th floor. Reception gets too busy. Beds are uncomfortable. No phones in room to call reception.
Beoordeeld 04 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

KA van Macau
Individuele reiziger
Driepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Convenient location and the room is small
The location of the hotel is convenient and just next to the hbf station. The room is really small but clean, it is difficult to open suitcases in the room and staff is not friendly.
Beoordeeld 23 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Helen van Verenigd Koninkrijk
Gezin met oudere kinderen
Vierpersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Room has no temperature control
Window could not be opened wide. Room was extremely hot, with no air. We had to sleep with room door opened. The noise from the roof bar and from other bed rooms was very loud and continued until early mornings. Not a peaceful hotel, very hard to have a good night sleep. We could not wait to check out.
Beoordeeld 06 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

florence van Filipijnen
(Echt)paar
Kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Rude customer service
Customer service should be always proper in all areas in dealing with people. But the service in this hotel is so bad. Some staffs are rude. And the room that we got had a very dusty floor. Location is fine. But should you have any other hotel options, just check them first but not this hotel.
Beoordeeld 02 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Saied van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in april 2016
Average plus
Good value for money.
Beoordeeld 10 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Robert van Australië
Individuele reiziger
Kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in april 2016
Good Cheap Centrally Located hotel
Good Cheap Centrally Located hotel. Everything you need for a few nights in Berlin. Next door to main station so well connected to the city and a short walk from some major attractions.
Beoordeeld 09 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Alba van Duitsland
Individuele reiziger
Classic tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in mei 2016
no phone
Had not phone in the room, had not chairs, little room. The rest ok.
Beoordeeld 06 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Agung van Indonesië
Groep
Vierpersoonskamer
Ik verbleef één nacht in april 2016
best smart hotel
cheap hotel, near berlin central station, wifi works good... perfect...
Beoordeeld 12 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Toma van Bulgarije
Gezin met jonge kinderen
Vierpersoonskamer
Ik verbleef 7 nachten in december 2015
good
It was nice
Beoordeeld 28 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: