Geweldig 8,7
op basis van 41 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 41 beoordelingen
  • Hygiëne 9,3
  • Faciliteiten 9,0
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 8,8
  • Service 9,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,6
  • Ontbijt/maaltijden 7,7
Sorteer op

kai van Verenigd Koninkrijk
Groep
Ik verbleef 2 nachten in juli 2013
lovely hotel
rooms service price
great rooms, friendly staff but locaion is not so good
Beoordeeld 31 juli 2013

Rosa van Verenigde Staten
(Echt)paar
Ik verbleef 4 nachten in juni 2013
Convenient to Mitte, Potsdammer Platz, Kreuzberg
Hotel is steps from Anhalter station, walking distance from major sights in Mitte, clean/modern design and furniture
Beoordeeld 26 juni 2013

Benjamin van Singapore
Individuele reiziger
Ik verbleef 3 nachten in mei 2013
Excellent for those who want a hassle free stay.
Cleanliness, friendliness & peace
Enjoyed it very much, transportation to the Hbf is not difficult (via bus), and its also located 1min from the S-Bahn (underground). Staff are friendly and willing to help if you need directions (touristy places). Wifi is available at the Lobby, with an excellent looking restaurant (didnt try it coz I was on a budget). If you need wifi in the room, you would have to pay extra. There is a restaurant around the corner with good steak and beer!
Beoordeeld 23 juni 2013

Ilan van Israël
(Echt)paar
Ik verbleef 4 nachten in maart 2013
Wanderful hotel, good food, friendly staff
Wanderful hotel, good food, friendly staff, loction is great. no wi-fi in the room.
Beoordeeld 11 april 2013

Ilan van Israël
(Echt)paar
Ik verbleef 3 nachten in maart 2013
Nice staff, very good breakfast,
Nice hotel, efficient staff, very good breakfast, fitness and spa. there was no wi-fi in the room.
Beoordeeld 11 april 2013

Adrian van Malta
Zakelijke reiziger
Ik verbleef 6 nachten in oktober 2012
Very Quite location but central at the same time.
Very near to U bahn station, clean and quite.
Hotel is in a very quite location, very central, clean. There is not a big choice of restaurants in the area. The Italian restaurant across the street was very good. Mexican restaurant next door to hotel was not good.
Beoordeeld 06 november 2012

Enrique van Brazilië
Individuele reiziger
Ik verbleef 5 nachten in april 2012
Wonderful rooms, location and food
Decoration, confort, breakfast, attention. Great location.
It´s my second stay in this hotel and I will continue coming
Beoordeeld 02 mei 2012

Geoffrey van Australië
(Echt)paar
Ik verbleef 2 nachten in juli 2010
More from Movenpick
Good location; great building; great facilities; well appointed & spacious room;
Having to ask for tea/coffee making facilities.
Our 3rd Movenpick, and they have been consistently very good. Bars, restaurants and accomodation, plus location and efficiency. Couldn't ask for more.
Beoordeeld 08 september 2010

ingolf van Duitsland
(Echt)paar
Ik verbleef één nacht in september 2016
Tolles Hotel in guter Lage
Das Frühstück ist mit 30€ pro Person zu teuer!
Beoordeeld 19 september 2016

Marion van Duitsland
(Echt)paar
Superior King
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Alles Bestens
.
Beoordeeld 21 juni 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: