Zeer goed 7,8
op basis van 25 beoordelingen
Zeer goed 7,9
op basis van 1115 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 25 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Ligging 8,2
  • Kamercomfort 7,8
  • Personeel 8,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,6
  • Ontbijt/maaltijden 6,5
Sorteer op

WARAPON van Australië
(Echt)paren
Comfort Kamer
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2012
Short walk to main statio hbf, no minibar fridge
Clean, close to public transport
Room was comfortable and 24hour reception open day and night. Close to public transport but not many resteraunts nearby
Beoordeeld 18 oktober 2012

Ronald van Nederland
(Echt)paren
Perfecte uitvalsbasis voor een stedentrip
Zeer uitgebreid en lekker ontbijt. Onze kamer was niet al te groot, maar alles zat er wel op en aan. Goede bedden, goede beknopte badkamer met heerlijk douche, behoorlijke opbergmogelijkheden. Dicht ...
Hotel ligt aan een behoorlijk druk kruispunt. Door goede isolatie merk je hier weinig van. Ik kan mij wel voorstellen dat je hier zomers meer last van kan hebben als je de ramen open wil zetten.
Beoordeeld 15 februari 2016

Marcel van Nederland
Gezinnen met oudere kinderen
Good
De kamer is prima en schoon.
De prijs van een ontbijt van 15 euro pp. Voor 5,49 euro heb je een goed ontbijt bij een warme bakker 100 meter verder op. Avond/weekend personeel is apart. Slechte bediening en assortiment in bar.
Beoordeeld 03 februari 2016

Marion van Australië
Individuele reizigers
Comfort Kamer
Ik verbleef 3 nachten in juli 2012
Unique hotel in convenient location
location and room facilities
With a welcome "Please use our complimentary mineral water, coffee and tea service", and free wifi in my room on the 6th floor, I was hooked. My room, with 3 big windows which opened, overlooked a museum. Worth staying there for the shower alone, with a shower head as big as a dinner plate. Helpful staff, who speak English, on reception, with coffee, apples and sweets available. I loved the convenient location, which was walking distance to all major tourist attractions. Close to subway and buses, however I didn't use them. It is 12 minutes walk to Berlin Hbf, with luggage. There is a supermarket around the corner, in Chausseestr.19. There is currently road construction around the hotel, but no work on the weekend, and the glazed windows keep the noise out. If you prefer unique hotels and not "cookie cutter" hotel rooms, this is the hotel for you. You will wake up and feel like you are in Germany.
Beoordeeld 13 augustus 2012

Radha van Singapore
(Echt)paren
Comfort Kamer
Ik verbleef 2 nachten in april 2012
Nice location
Close to the S-Bahn and U-Banh
The hotel was in a very good location and connected by the S-Bahn and U-Banh. There were many options for eating nearby. It was very pleasant. There was even a nice towel warmer for the winter. The rooms however were very tiny.
Beoordeeld 16 juli 2012

Gerrit van Nederland
Groepen
Mooi hotel op toplocatie
Zeer net hotel, vriendelijk personeel, schoon, toplocatie
Beoordeeld 03 januari 2016

Bindiya van Nederland
Groepen
Good
- de locatie is 10min lopen van Hauptbahnhof, of 1 halte met de metro. - leuke eettentjes op loopafstand - kamer was groot en netjes!
Beoordeeld 09 november 2015

Manish van Australië
(Echt)paren
Standaardkamer
Ik verbleef 2 nachten in april 2012
Great hotel in a great location
Hotel is conveniently located within walking distance of two train stations. Is clean and modern and has friendly staff
Nordic is a lovely hotel in a great location within walking distance to two train stations and also to the Berlin wall. The rooms are clean and modern and have a great shower. The staff are professional and friendly and helpful with directions. I would highly recommend this hotel. It is close to a 5 star hotel
Beoordeeld 14 april 2012

Saki van Japan
Individuele reizigers
Standaardkamer
Ik verbleef één nacht in maart 2012
the room was great
well-cleaned
good quality, I was able to relax there. the room was clean and tidy.
Beoordeeld 23 maart 2012

Eva van België
(Echt)paren
Fantastisch
Superzalig bed! Heel proper! Zeer tevreden van dit hotel!
Niets
Beoordeeld 01 november 2015

Tom van Nederland
(Echt)paren
Uitstekend hotel
Uitstekende locatie nabij het centrum. Verzorgd ontbijt en door geluk kwamen we in de torenkamer suite. Super!
Beoordeeld 13 oktober 2015

Elvira van Duitsland
(Echt)paren
Standaardkamer
Ik verbleef 3 nachten in juli 2013
Familientreff
Ruhe, zentrale Lage , Gutes Frühstück
Vor dem Hotel befindet sich seit 2 Jahren eine Riesenbaustelle, die wohl auch noch 2 JAHRE DAUERT:es gibt keine Zufahrtsmöglichkeit mit dem Auto. es ist auch zu Fuß sehr umständlich zu erreichen. Der Parkplatz liegt etwa 500m weiter weg.
Beoordeeld 19 juli 2013

Guenther van Duitsland
(Echt)paren
Standaardkamer
Ik verbleef 2 nachten in februari 2012
Gute Lage , sehr schlechtes Frühstück
zentrale Lage
Lauter Fahrstuhl, Tiefgarage nicht nutzbar, Fenster bleibt zum Lüften nicht offen, schönes Badezimmer
Beoordeeld 16 februari 2012

Anonymous van België
Individuele reizigers
Good
Kleine fijne nette kamer
Lift was net stuk dus moest 6 verd te voet
Beoordeeld 14 september 2015

Jerome van Nederland
(Echt)paren
Fabulous
De regendouche.
Wifi viel af en toe was, lage snelheid.
Beoordeeld 30 augustus 2015

Joao van Brazilië
Zakelijke reizigers
Standaardkamer
Ik verbleef 8 nachten in september 2014
Good hotel
Confort, location
I recommend this hotel, the only problem I had is that it was hot in Berlin and the room didn't have air conditioning. Recomendo este hotel, o único problema que tive é que tava quente em Berlin e meu quarto não tinha ar condicionado.
Beoordeeld 15 september 2014

Carlos van Portugal
Gezinnen met oudere kinderen
Standaardkamer
Ik verbleef 3 nachten in juni 2014
Foi uma boa estadia que recomdo a amigos.
Localização, Preço; Quarto
Boa.
Beoordeeld 12 juni 2014

Nol van Nederland
(Echt)paren
Voor een paar nachten een...
De bedden
Lawaai van de straat en zeer warme kamer vanwege de zon
Beoordeeld 26 augustus 2015

Anonymous van Nederland
Groepen
Passable
no airco
Beoordeeld 25 augustus 2015

yuko van Japan
Individuele reizigers
Standaardkamer
Ik verbleef één nacht in november 2012
ふつう
朝食が種類豊富
まぁ、普通のホテル。一本入ったところなので、少しわかりづらいかも。 でも、近くに観光名所や飲食店などは多くありとても便利です。
Beoordeeld 05 maart 2013


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: