Zeer goed 7,8
op basis van 72 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 72 beoordelingen
  • Hygiëne 8,4
  • Faciliteiten 7,3
  • Ligging 8,1
  • Kamercomfort 8,0
  • Service 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,0
Sorteer op

Elizabeth van Verenigd Koninkrijk
Gezinnen met oudere kinderen
Driepersoons
Ik verbleef 4 nachten in februari 2016
Excellent hotel
Hotel fabulous. A bit far out from the centre of Berlin but once we got the hang of the underground all was good
Beoordeeld 23 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

zhong van China
Zakelijke reizigers
Tweepersoons
Ik verbleef één nacht in februari 2016
easy access and good location
this hotel is well located with easy access to all the major sight seeings and shopping area.
Beoordeeld 08 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ashik van India
Gezinnen met oudere kinderen
Vierpersoons
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Good clean comfortable hotel
Cleaning location parking
Beoordeeld 30 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

An van Noorwegen
Groepen
Vierpersoons
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2015
Scam, tried to charge 600 euro extra.
Worst experience ever, try to scam when i payed 850 euro for 4 days, when we checked out they demanding 600 euro in cleaning expences. And they threatned with calling the police, i told them to call the police and they said they dont have the time to show up. The reason for extra cleaning expences they said we didnt fix our beds. They said its not the cleaning personal responsibility.
Beoordeeld 27 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

David van Verenigde Staten
Gezinnen met oudere kinderen
Vierpersoons
Ik verbleef 2 nachten in september 2015
Couple nights in Berlin
Location, location, location! It's right next to 2 different team stops and the U-bahn. It is right next to a grocery store. Only minutes walking to a ton of good restaurants and close to Brandenburg
The hotel was quite comfy and accommodated the 4 of us in one room pretty well. The location was fantastic for sight seeing and dining. It was a bit far if you are in Berlin to go to the club scene. The only thing we didn't do was eat in the hotel so I can't review the food here so I left it neutral at a 3. Otherwise I would definitely stay here again!
Beoordeeld 03 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

PERLA van Israël
Gezinnen met oudere kinderen
Driepersoons
Ik verbleef 7 nachten in augustus 2015
enjoed staying
a very good location, wide and clean room, nice staff
we enjoed our stay. we stayed for 7 nights and every day came back at noon to a clean room. it was clise to a lot of main attractions by walk.
Beoordeeld 08 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Pei van Verenigd Koninkrijk
Groepen
Driepersoons
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2015
Ramada Mitte Berlin Rating
Good location, big rooms, clean
Beoordeeld 07 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

KWONG van Hong Kong
Groepen
Driepersoons
Ik verbleef 3 nachten in juli 2015
An excellent hotel
Location, cleanliness and reasonable room price
It was really an excellent hotel for us in our Berlin trip. It just a 5 minutes walk to the subway. And the staff were very nice and polite.
Beoordeeld 30 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

David van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Tweepersoons
Ik verbleef 3 nachten in december 2014
Decent Hotel
Breakfast, Location, Facilities
Enjoyed our stay at the Ramada Hotel, the room was well equipped and the breakfast was excellent. Location was fine - We were able to walk to the major attractions.
Beoordeeld 07 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Joern van Duitsland
(Echt)paren
Tweepersoons
Ik verbleef 6 nachten in december 2014
Not a good value for money
Location was good
Beoordeeld 04 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: