Geweldig 8,5
op basis van 24 beoordelingen
Geweldig 8,2
op basis van 1298 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 24 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Ligging 8,3
  • Kamercomfort 8,5
  • Service 8,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,6
  • Ontbijt/maaltijden 8,9
Sorteer op

Diny van Nederland
Groepen
Fijn hotel op prima locatie
Fijn hotel, prima bed en hygiënische badkamer. Uitstekend ontbijt met veel variatie. Ligging was goed, vlak bij openbaar vervoer. Leuke restaurants in de buurt, bijv. in de Simon Dachstrasse.
Erg slappe hoofdkussens.
Beoordeeld 06 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

doris van Duitsland
Groepen
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in november 2012
schönes hotel - freundlicher service - tolle lage
alles in allem sehr zufriedenstellend
waren zu zweit - mutter und tochter. zimmer sehr gut - frühstück hervorragend!! kommen sicherlich wieder
Beoordeeld 21 november 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Reinhardt van Duitsland
Gezinnen met oudere kinderen
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2012
Am Rand zu 3 Sternen
freundlicher Service aber leider falsche Werbung
freundliche umd kompetente aufnahme. leider sind die zimmer viel zu klein und zum preis nicht gerecht.technische probleme konnten nicht gelöst werden. 1. dusche zu geringer wasserstrahl, 2. sky- werbung in den unterlagen. negativ. wlan in der werbung. negativ. für wichtige arbeiten musste dafür eine andere möglichkeit gesucht werden. bei regen fallen die wasser-tropfen von der decke in die getränkegläser. gesamtbewertung: eine glatte 1
Beoordeeld 05 november 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Annelies van Nederland
Gezinnen met oudere kinderen
Heerlijk weekend Berlijn
Mooie ruime kamer. Schoon en mooi frisse kleuren. Aardig personeel bij receptie en restaurant.
In de buurt niet veel te doen, maar we kwamen voor een evenement in het Station, dat was wel weer heel dichtbij.
Beoordeeld 03 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ernst van Oostenrijk
Gezinnen met oudere kinderen
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2012
Gesamteindruck ist sehr gut, Zimmergröße ok,
Frühstücksbuffet perfekt
Empfang herzlich, Zimmer sehr gut, Frühstück überdurchschnittlich große Auswahl, Hotelbar sehr gemütlich, Preise sehr moderat. kleines Minus Parken in Hotelparkplatz ist mir zu teuer
Beoordeeld 24 oktober 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jan van Nederland
(Echt)paren
Goed hotel voor Berlijn-bezoek
Grote kamer, prima ontbijt, snelle liften. Locatie in rustige wijk met op loopafstand toch veel uitgaansgelegenheid. Metro Warschauerstrasse op 8 minuten lopen was een knooppunt waar vele lijnen bij ...
Kamer was zelfs eind september erg warm. De zitbank zat niet lekker, je ging er automatisch in hangen.
Beoordeeld 27 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Philippe van Nederland
Gezinnen met oudere kinderen
Comfortabel hotel in de middenklasse
Degelijke, nette kamers. Geen moderne kamers, maar gewoon keurig netjes en in verhouding met de prijs. Parkeren onder het gebouw voor 15 euro per nacht is comfortabel.
Geen minpunten, gewoon wat je van een hotel mag verwachten. Niet meer, niet minder.
Beoordeeld 15 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Klaus van Duitsland
(Echt)paren
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juni 2012
Tolle Lage aber kleine Zimmer
Frühstück sehr vielfältig, Sauna im Dachgeschoss
Die Zimmer sind relativ klein und von der Ausstattung her eher 3 Sterne als 4. Bad auch sehr beengt.
Beoordeeld 13 juni 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Egon van Duitsland
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in januari 2011
Schones, sehr sauberes Hotel mit tollem Frühstück
Saubere Zimmer, Umfangreiches Frühstücksbuffet, Schöne Einrichtung
Heizung nicht regulierbar, zu warm
Wir waren zum 3. Mal im Upstalsboom Friedrichshain. Das Hotel hat für den Preis einen sehr guten Standard, vor allem das Frühstück ist hervorzuheben. Das Personal ist sehr freundlich, die Zimmer sauber. Zimmer zum Hof sind trotz der Lage inmitten Friedrichshains sehr ruhig. Ein schöner Aufenthalt.
Beoordeeld 19 januari 2011
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dennis van België
Groepen
Ideale ligging voor zeer sterke...
Personeel zééér vriendelijk en behulpzaam
Geen airco en we waren net in Berlijn tijdens een hittegolf. Het personeel heeft wel op elke kamer ventilators beschikbaar gemaakt!
Beoordeeld 19 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Peter van Duitsland
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in december 2010
Ein rundherum zufriedener Aufenthalt
Gute Lage, ein bis zuletzt immer wieder aufgefülltes gut sortiertes Frühstücksbuffet, großes Zimmer, dass geschmackvoll eingerichtet ist.
die garage mit pro nacht ist etwas zu teuer. die saunazeiten, ab 18:00 uhr, könnten etwas vorverlegt werden.
die rezeption war freundlich und kompetent. das frühstücksbuffet ist reichhaltig und wird immer wieder aufgefüllt. die sitzgelegenheiten sind in stoßzeiten etwas knapp. die sauna ist für eigentlich nur für 4 personen geeignet, aber top sauber und jede menge handtücher vorhanden. wir waren 4 tage sehr zufrieden und kommen bestimmt wieder.
Beoordeeld 11 december 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dieter van België
Gezinnen met jonge kinderen
Good
Jammer dat er geen ac was.
Beoordeeld 17 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Antonius van Nederland
Gezinnen met oudere kinderen
heerlijke plek in een heerlijke...
erg vriendelijk personeel
geen airco, nou ja kleinigheidje hou je toch...
Beoordeeld 14 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wilfried van Duitsland
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in december 2010
Tolle Lage, super Service
Die Lage und sehr gutes Fruehstueck
Die Empfangshalle koennte für ein solch gutes Hotel gemuetlicher sein
Was soll man sagen. Das Hotel ist sehr empfehlenswert. Sich nicht von der ungemuetlichen Reception täuschen lassen. Die Lage, einfach perfekt, man ist dank der S Bahn sehr schnell in beiden Zentren der Stadt. Abends dann ein Kneipenbummel im Studentenviertel direkt vor der Tuer.
Beoordeeld 07 december 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michael van Duitsland
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in november 2010
tolles Hotel, schönes Zimmer, nettes Personal
gute Lage zur O2 World
Zimmer zur Strassenseite etwas laut
für ein Wochenendtrip nach Berlin empfehlenswert, O2-World zu Fuß gut erreichbar
Beoordeeld 24 november 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yvonne van Nederland
(Echt)paren
Stedenrip met fiets mee.
Personeel, locatie en ontbijt. Fietsen konden gratis in de parkeergarage.
Warmte, wel ventilator, geen airco. Wifi steeds weer inloggen lastig.
Beoordeeld 12 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ron van Nederland
(Echt)paren
Stedentrip met goede uitval basis
Friedrichain is een leuke stadswijk waar je op een paar minuten lopen Simon dach straat vind. Hier zijn volop restaurants en cafés te vinden. Openbaar vervoer te regelen in het hotel. Prima service
Zoals eerder reviews kamers zijn zonder airco,maar dat was bekend
Beoordeeld 28 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Roland van Duitsland
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in november 2010
gutes Preis-Leistungsverhältnis
große, geräumige Zimmer
Gedränge beim Frühstück
Gute Lage direkt an der O2-Arena und an der Eastside-Gallery. Die Zimmer sind groß und geräumig und ansprechend eingerichtet. Die Sauberkeit stimmt durchgehend. Leider gab es ein paar Probleme beim Frühstück, es war nicht immer alles verfügbar und der Platz reicht beinahe nicht für alle Gäste aus, das führte auch zu kurzem Anstellen am Buffet.
Beoordeeld 24 november 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ingrid van Duitsland
Individuele reizigers
Ik verbleef 6 nachten in november 2010
Wohlfühlhotel
gute Verkehrsanbindung mit derS-bahn, U-Bahn ind der M 10. freundliche Mitarbeiter
etwas kleine , nüchterne rezeption im Vergleich zum Übrigen Hotel
Bei meiner Ankunft um 14.00 uhr wurde ich sehr freundlich empfangen und zu meiner übrerraschung bekam ich anstelle des gebuchten Einzelzimmers ein kleines Doppelzimmmer im 6.´Stock. Sowohl die Ausstattung als auch die ansprechende farbliche Gestaltung des zimmers und die gemütliche Beleuchtung haben dazu beigetragen,dass ich mich sehr wohl gefühlt habe. Das Frühstücksbuffet und das Essen in der Friesendeel waren in gutem Ambiente zu genießen und auch für Alleinreisende angenehm. Nach anstrengendem Sightseeing und Schmuddelwetter läßt sich der Abend in der Sauna ( etwas klein , aber gut ausgestattet und gepflegt)genießen!
Beoordeeld 18 november 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Anita van Nederland
Gezinnen met oudere kinderen
Prima verblijf in leuke wijk....
Prima ontbijt. Voor iedereen alles in ruime mate aanwezig.
Geen airco
Beoordeeld 28 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: