2015
Goed 7,5
op basis van 519 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 520 beoordelingen
  • Hygiëne 7,8
  • Faciliteiten 7,3
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 7,3
  • Personeel 7,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,0
  • Ontbijt/maaltijden 6,6
Sorteer op

ALYA van Oman
(Echt)paar
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 7 nachten in augustus 2016
Good hotels but rooms are small
No more over all good
Beoordeeld 03 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

poh van Maleisië
Individuele reiziger
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Good Location
Been here before and came back again to stay. Still love the location and staffs!
Beoordeeld 28 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

khalaifah van Koeweit
(Echt)paar
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 9 nachten in augustus 2016
It's a good hotel
The room is small
Beoordeeld 28 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

abdul van Maleisië
(Echt)paar
Economy tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
near hyde park
good location, the service of staff and very freindly
Beoordeeld 23 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

abdul van Maleisië
(Echt)paar
Standaard Familiekamer
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
good location
near the hyde park, easy to get public transport
Beoordeeld 23 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mohammed van Verenigde Arabische Emiraten
Gezin met oudere kinderen
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 5 nachten in juli 2016
Nice stay in London
We stayed 5 nights in Corus hotel this time and we liked the hotel lication. It is close to all main raoads by walking. Queensway is 15 to 20 minutes walk, Edgware Road is 25 to 30 minutes walk. Hyde park entrance is just opposite the hotel. Lancaster Gate tube station is very close to hotel. One thing disturbed us and was annoying, False Fire Alarm was activated during both of our stay in the hotel. We had to evacuate , there was no proper management from the hotel. I think hotel need to fix this problem and ensure Fire Alarms Activations are accurate, not just false alarm. Appart from that everything was ok. If you look for reasonable price and good location to the London attractions this hotel is a good choice.
Beoordeeld 21 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mohammed van Verenigde Arabische Emiraten
Gezin met oudere kinderen
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Enjoyable stay
We stayed one night but we came back to same sam hotel for 5 nights more.
Beoordeeld 21 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Daniel van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Located next to the train station
Corus Hotel is located next to the Lancaster Gate Station which makes travelling around London convenient. The room which they originally offered me was extremely small, old and had a very strong cigarette smell. After I gave them the feedback of the room smelling of cigarettes, the reception agreed to allocate me to another room which was extremely clean. There are also not much to eat within the vicinity of the hotel, but it was an overall good stay due to the convenience of having the hotel next to the train station, and right across Hyde Park.
Beoordeeld 13 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rebekah van Australië
(Echt)paar
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Staff rude
Staff slow and rude. Check in took 20mins and we were the only ones in the cue. Room small, shower hot water didn't work and the tv wouldn't turn off.
Beoordeeld 07 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

george van China
Zakelijke reiziger
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in september 2015
good
Good hotel
Beoordeeld 01 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: