Goed 7,3
op basis van 414 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 414 beoordelingen
  • Hygiëne 7,5
  • Faciliteiten 6,8
  • Ligging 7,3
  • Kamercomfort 7,7
  • Personeel 7,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 5,5
Sorteer op

Eric van Filipijnen
(Echt)paren
Queen
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Big rooms, location far from the beach
Happy with the room, friendly & very accomodating staff. The free shuttle is a plus as it can take you (& free pick up) at K Mart, GPO, Ypao beach. While it is very near the airport, the only downside is that it is quite far from the beach and Pale San Vitores Road. Nonetheless, it's proximity to the airport, GPO and K Mart, Ypao beach makes Days Inn a good option for travelers who dont want to spend too much on hotel.
Beoordeeld 28 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michael van Verenigde Staten
Zakelijke reizigers
Queen Kamer met 2 Queensize Bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Excellent for its purpose.
The hotel is conveniently close to the airport and a short drive to the Tumon strip (higher end hotels along Tumon Bay, similar set up to Waikiki but smaller scale). The room at Days Inn actually had better in-room accommodations than the Hilton Resort & Spa that we had stayed at previously. Clean room, convenient location with polite and friendly staff.
Beoordeeld 26 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Joseph van Noordelijke Marianen
Zakelijke reizigers
King
Ik verbleef 4 nachten in mei 2016
Great place to stay!
Good location, safe and friendly staff.
Beoordeeld 25 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jacqueline van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Queen Kamer met 2 Queensize Bedden
Ik verbleef 6 nachten in mei 2016
Staffs are excellent....
They have been very helpful and never fails to smile.
Beoordeeld 20 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kyeongeun van Zuid-Korea
(Echt)paren
Tweepersoons met 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in april 2016
good
good to stay without problem
Beoordeeld 01 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

HENRY van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Queen Kamer met 2 Queensize Bedden
Ik verbleef 3 nachten in april 2016
okay hotel
Seem's like there were new housekeepers. She forgot to clean my bathroom and change the towels.
Beoordeeld 30 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

bernardo van Verenigde Staten
(Echt)paren
Queen
Ik verbleef 6 nachten in april 2016
Good
Good
Beoordeeld 23 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

King van Hong Kong
Individuele reizigers
Queen
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
good service
front desk staff very helpful
Beoordeeld 19 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Shadel van Verenigde Staten
(Echt)paren
Queen
Ik verbleef 4 nachten in april 2016
Good Staff and comfortable
I have stayed here many times during the past 10 years or so. Staff is always friendly and helpful. Room is large with good bed and desk. Internet connection good.
Beoordeeld 19 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Barry van Filipijnen
Individuele reizigers
Queen
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Great for a short stay for business or a layover.
Good value for the money. Not a vacation hotel. Not in main hotel/beach area, but walking distance to restaurants (It's own restaurant is closed). Courtesy shuttle to shopping.
Beoordeeld 15 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: