Goed 7,3
op basis van 241 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 241 beoordelingen
  • Hygiëne 6,9
  • Faciliteiten 6,3
  • Ligging 7,6
  • Kamercomfort 7,5
  • Service 7,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

TANG van China
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Good experience
Nice staff and good location
Beoordeeld 19 mei 2016

Jitaek van Zuid-Korea
Gezin met oudere kinderen
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Nice view hotel close to downtown.
It has nice view as the hotel name and located in downtown very covenient place and near of the beach but not so noisy at the night. Also the hotel staff are very kind. I like this hotel so much.
Beoordeeld 16 mei 2016

Hsin van Taiwan
Gezin met jonge kinderen
2 Slaapkamer Appartement
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Nice
Great location ,nice room
Beoordeeld 09 mei 2016

Michelle van Guam
Groep
2 Slaapkamer Appartement
Ik verbleef één nacht in april 2016
Great value
Room was more than expected.
Beoordeeld 05 mei 2016

Raymond van Filipijnen
Individuele reiziger
Standaard
Ik verbleef 5 nachten in april 2016
Oceanview Hotel Guam
Nice place. Calm and relaxing. Staff were absolutely friendly and hospitable. Clean and spacious rooms. Good location. Will visit it again someday.
Beoordeeld 29 april 2016

Marcus van Verenigde Staten
Zakelijke reiziger
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
Close to downtown
An older hotel, but no complaints. It is close to all attractions downtown and the price is very reasonable
Beoordeeld 26 april 2016

hermogenes van Filipijnen
Individuele reiziger
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Good
Kinda stiff location. Its really an uphill climb:) Staff are very friendly.
Beoordeeld 09 april 2016

PAUL van Filipijnen
Groep
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in maart 2016
nice and cheap hotel, big rooms
looking forward to return in guam, and book again to this hotel
Beoordeeld 23 maart 2016

Jashae van Guam
Groep
Standaard
Ik verbleef één nacht in februari 2016
Wedding weekend
Loved the accommodations! We had conjoining rooms making our room setups easier. Loved how well we were treated for the wedding.
Beoordeeld 25 februari 2016

Christopher van Noordelijke Marianen
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
Oceanview
Friendly Staff, nice front office area, close to downtown
Great!
Beoordeeld 08 februari 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: