Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 29 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 10,0
  • Ligging 9,5
  • Kamercomfort 7,9
  • Service 6,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

Andrea van Nieuw-Zeeland
Gezin met jonge kinderen
Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef 3 nachten in december 2013
not a good welcome initially but enjoyed our stay
central citry location, close to restaurants , easy access to public transport
we did have an issue initially, arrived after hours and keys to both apartments booked were not left for us, we were travelling with small children who were tired, apart from this the room was fantastic, roomy spacious, full facilities which we wanted, close to city and restaurants, really good location, easy walking distance to public transport, issues did get resolved by the staff so we did have a great time there.
Beoordeeld 19 december 2013
Een reiziger vond deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tan van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Appartement met 3 Slaapkamers
Ik verbleef 2 nachten in december 2013
Good
Good Location,Good Service & Clean
good hotel with good location, best value for money, lot of restaurant nearby,
Beoordeeld 14 december 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nikki van Nieuw-Zeeland
Groep
Appartement met 3 Slaapkamers
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2013
Great value for money
size, location, 3 bedroom
Great no problems with accommodation or access. Friendly staff on the phone
Beoordeeld 28 augustus 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Shuang van Nieuw-Zeeland
Groep
Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef één nacht in juni 2013
Good value for money, pleasant stay
The location is perfect. Easy access to the airport. Close to the local restaurants and theaters.
The stay in this hotel was pleasant. This hotel is centrally located in Wellington city centre, very easy to get around th city including the local restaurants, theaters and the main attractions. The airport bus is at the door so it is very easy and fast to go to and come from the airport.
Beoordeeld 05 juli 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tere van Nieuw-Zeeland
Gezin met oudere kinderen
Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef 2 nachten in juni 2013
Good relaxing central apartment
Central location easy access 2 bedrooms at an affordable price for families
Enjoyed the apartment. So please there was a laundry facility in the apartment and it was sll self service. Having satchets of dishwashing powder etc helped. Very thoughtful
Beoordeeld 12 juni 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Vitaliy van Oekraïne
Gezin met oudere kinderen
Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef één nacht in april 2013
comfortable and clean
Location,
Comfortable hotel with good location. There is one problem, when issuing the voucher no information about the keys. The hotel has no reception, the keys are in the security box at the front door, and the code is not specified in the voucher. Find out about the keys in advance
Beoordeeld 06 mei 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Debra van Australië
(Echt)paar
Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef 5 nachten in april 2013
Very central too everything
Public transport, night life, Restaurant
My only complaint would be is no reception is there so not sure what to do. But the help of the rollo group was fantastic. Would recommend and stay here again.a
Beoordeeld 01 mei 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Clinton van Nieuw-Zeeland
Groep
Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef 4 nachten in maart 2013
Enjoyable and stress free.
Location, size and cleanliness
The rooms were clean and spacious and the location was perfect for what we needed. The only down side was that we were not given the code to access the internet.
Beoordeeld 20 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Cherie van Nieuw-Zeeland
Groep
Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef één nacht in januari 2013
Awesome place
nice and clean, awesome sun on the Balcony, nice and quite
would stay there again, nice and close to cbd and bars etc
Beoordeeld 30 januari 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

doug van Nieuw-Zeeland
Gezin met oudere kinderen
Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef één nacht in januari 2013
Hotel in great area for walking around.
Balcony and plenty of room
Only there for one night but would be an ideal place for a few days or more as it had washing machine dryer etc
Beoordeeld 27 januari 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: